bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Efterårets hold i Bundesligaen 2022

Der er vinterpause i Bundesligaen. Bayern München er som ventet Wintermeister, selvom de tog lidt tid om at erobre førstepladsen. Sydtyskerne er da også fint repræsenteret på efterårets hold i Bundesligaen for sæsonen 2022/23.

Sensationsholdet fra Union Berlin vil måske føle sig lidt hårdt ramt, da de ikke har en eneste spiller på blandt vores udvalgte 11. Tættest på var Frederik Rønnow og Sheraldo Becker, men de måtte i sidste ende tage til takke med en plads på bænken.

Eintracht Frankfurt har to mand på. Dog inden Jesper Lindstrøm. Hans kollegaer i front Daichi Kamada og Kolo Muani har vist et individuelt højere niveau end danskeren, der dog fortjener en hædrende omtale. Og så er 10’er positionen naturligvis reserveret til Jamal Musiala. Bundesligaens bedste spiller i efteråret. Derudover har topscorer og sidste sæsons bedste spiller i Bundesligaen, Christopher Nkunku, naturligvis også har fået plads på Efterårets hold for 2022/23 sæsonen.

På midtbanen var Joshua Kimmich selvskrevet til den ene plads, mens der var kamp om den anden. Leipzigs Schlager er gledet flot ind på sit nye hold, men i sidste ende får Jude Bellingham pladsen. Han har som tæt på eneste Dortmund-spiller vist konstant niveau over hele efteråret.

Bayern blok og polske mirakler på stregen

Defensiven var straks sværere at besætte. Dayot Upamecano var udskældt i sin første sæson i Bayern München, men han har taget revanche i denne og er et godt bud på ligaens bedste midterstopper. Ved sin side har han holdkammerat Benjamin Pavard, ligesom Matthias Ginter også har løftet Freiburg til nye højder efter sin tilbagekomst. Havde vi spillet med wingbacks, var Leverkusens Jeremie Frimpong kommet på grundet sine mange oplæg.

Målmandsposten var den nok sværeste at finde en starter til. Frederik Rønnow var som nævnt en kandidat, og det samme var Gregor Kobel. Begge har været mere stabile, men Rafal Gikiewicz har været mere afgørende og har leveret nogle af dette efterårs mest spektakulære præstationer. Ikke mindst i begyndelsen af sæsonen, hvor han noget nær ene mand sikrede Augsburg vigtige point.

 

Foto: createformation.com

You may also like
Podcast: Lækkerier fra Lindstrøm, har Red Bull stadig vinger og efterårets hold i Bundesligaen
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester
Podcast: Fyring af Favre, krise i Schalke og efterårets kåringer
Efterårets hold, Bundesligaen
Efterårets hold i Bundesligaen sæsonen 2020/21
efterårets hold
Podcast: Efterårets hold i Bundesligaen og stort award-show