bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Fyring af Favre, krise i Schalke og efterårets kåringer
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester

Året går på hæld, og Bundesligaen holder vinterpause. Væsentligt kortere end normalt, men efter 13 runder er det tid til at gøre status på efterårssæsonen, hvor Bayern München kan overvintre som Wintermeister (Herbstmeisterschaft må vente lidt endnu), mens Schalke ligger sidst efter nu at være kommet op på 29 kampe i træk uden sejr. Watch out Tasmania Berlin.

De to hold får masser af taletid i denne udsendelse, der dog primært sætter fokus på Borussia Dortmund og Lucien Favre, der som bekendt blev fyret efter det ydmygende 5-1-nederlag hjemme mod Stuttgart.

Se højdepunkter fra den kamp her

Hvilket eftermæle efterlader Lucien Favre i Dortmund, hvem er afløser Erdin Terzic, er der sket taktiske revolutioner i den korte tid efter fyringen, og hvem er den oplagte afløser til at overtage i Dortmund fra sommer? Mauricio Pochettino, Erik ten Haag, Marco Rose eller en helt fjerde?

Der er nok at tage fat på hos Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg, der vanen tro udgør panelet i denne podcast.

Derudover er det selvfølgelig tid til en lang række kåringer. Efterårets hold skal kåres, ligesom der også gives et bud på årets overraskelse, årets skuffelse, årets mål, hvor Yussuf Poulsen duellerer med Valentino Lazaro, ligesom vi slår ned på nogle af de mest kuriøse og mindeværdige øjeblikke fra hinrunden.

Og endelig så er der også sat tid af til at hylde tvillingerne Lars og Sven Bender, der begge indstiller deres karrierer til sommer grundet store problemer med skader.

You may also like
Optakt, højdepunkter, FC Köln, Bayern München
Optakt: FC Köln – Bayern München: Kriseramte Köln får besøg af vanvittige Kane
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Fodboldcitat, ejerforholdene
Da klassefjenderne mødtes for første gang – historien om kampene mellem Dynamo Dresden og Bayern München
Borussia Dortmund, BVB, Investorer, spilletidspunkter, optakt
Optakt: Borussia Dortmund – Werder Bremen: Dortmund jagter førstepladsen