bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Efterårets hold i Bundesligaen og stort award-show
efterårets hold

Efterårets sidste podcast er på gaden, og nu hvor det er klart, at RB Leipzig er Herbstmeister, er det tid til sætte efterårets hold og uddele priser til nogle af de aktører, der enten har overrasket eller skuffet.

For første gang nogensinde har RB Leipzig vundet en titel. Titlen som Herbstmeister. Måske den ikke tæller så meget her og nu, med det er en klar indikation af, at de har været efterårets bedste hold, og det bærer efterårets hold da også en del præg af, når Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg forsøger at sammensætte de 11 bedste fra hinrunden, der nok har været voldsomt underholdende, men hvor stabilitet har været en mangelvare.

Derudover er der også tid til at uddele priser til årets skuffelse, årets MVP, årets overraskelse og årets gennembrud, ligesom vi forsøger at mindes nogle af de ting, som vi vil huske efteråret for på godt og ondt.

Der bliver også tid til en mere grundig gennemgang at holdene i den bedre halvdel af tabellen som Gladbach, Bayer München, Dortmund og Schalke samt Werder Bremen, der inden denne sæson drømte om Europa, men som overvintrer under stregen efter et miserabelt efterår.

Endelig tager vi til sidst i podcasten et blik på danskernes hinrunde, hvor kun meget få har imponeret, mens der nok er en del, der skal se sig om efter nye klubber i pausen.

You may also like
Bo Svensson, Mainz 05, podcast
Podcast: Bo Svensson i Mainz, Bayerns defensive problemer og Delaneys nye rolle
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast
Podcast: Fyring af Favre, krise i Schalke og efterårets kåringer
Efterårets hold, Bundesligaen
Efterårets hold i Bundesligaen sæsonen 2020/21
Ugens duel, David Alaba, Yussuf Poulsen
Ugens duel – David Alaba (Bayern München) mod Yussuf Poulsen (RB Leipzig)