bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Efterårets hold i Bundesligaen og stort award-show
efterårets hold

Efterårets sidste podcast er på gaden, og nu hvor det er klart, at RB Leipzig er Herbstmeister, er det tid til sætte efterårets hold og uddele priser til nogle af de aktører, der enten har overrasket eller skuffet.

For første gang nogensinde har RB Leipzig vundet en titel. Titlen som Herbstmeister. Måske den ikke tæller så meget her og nu, med det er en klar indikation af, at de har været efterårets bedste hold, og det bærer efterårets hold da også en del præg af, når Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg forsøger at sammensætte de 11 bedste fra hinrunden, der nok har været voldsomt underholdende, men hvor stabilitet har været en mangelvare.

Derudover er der også tid til at uddele priser til årets skuffelse, årets MVP, årets overraskelse og årets gennembrud, ligesom vi forsøger at mindes nogle af de ting, som vi vil huske efteråret for på godt og ondt.

Der bliver også tid til en mere grundig gennemgang at holdene i den bedre halvdel af tabellen som Gladbach, Bayer München, Dortmund og Schalke samt Werder Bremen, der inden denne sæson drømte om Europa, men som overvintrer under stregen efter et miserabelt efterår.

Endelig tager vi til sidst i podcasten et blik på danskernes hinrunde, hvor kun meget få har imponeret, mens der nok er en del, der skal se sig om efter nye klubber i pausen.

You may also like
Marcel Sabitzer, Bayern München
Podcast: Kauft Bayern die Liga kaputt, nordtysk krise og stor danskergennemgang
Danskerne, Danskerstatus, danskeroverblik, Bo Svensson, Robert Skov, Simon makienok, Yussuf Poulsen, Frederik Rønnow
Sådan går det de danske spillere i Bundesligaen: September 2021
TSF Hoffenheim, Sæsonoptakt 2021/22
Sæsonoptakt: TSG Hoffenheim: Hoeneß’ store eksamen hos Bruun Larsen og Robert Skov.
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga
Podcast: Stor optakt til Bundesligasæsonen 2021/22