bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Se alle målene fra 33. spillerunde i Bundesligaen
Bundesliga, Bundesligaen, fodboldrejse, kampprogram, højdepunkter

Det blev en begivenhedsrig 33. spillerunde i Bundesligaen. To mål fra Erling Braut Haaland sikrede Dortmund sejren over RB Leipzig og dermed også andenpladsen i Bundesligaen, mens Julian Nagelsmanns tropper til trods for nederlaget, der var deres første til et Top 5-hold i denne sæson, alligevel kan glæde sig over, at de er kvalificeret til næste års Champions League.

Wolfsburg og Hoffenheim sikrede sig de sidste europæiske pladser, men skal stadig finde ud af, hvilket af de to hold, der skal igennnem kvalifikationen for at komme med i Europa League. Wolfsburg fik sine tre point ved at forværre Schalkes krise, da de vandt med 4-1 i Gelsenkirchen, mens Hoffenheims storsejr mod Union Berlin blev grundlagt af Robert Skov, der var kraftigt involveret i Hoffenheims to første mål og spillede en stor kamp.

Med de danske briller på var det også positivt at se Frederik Rønnow få chancen for Eintracht Frankfurt. Den danske landsholdsmålmand viste sig fint frem i jagten på et klubskifte denne sommer.

I bunden tyder meget på, at Werder Bremen må følge med Paderborn ned, mens Fortuna Düsseldorf efter 1-1 mod Augsburg ser ud til at skulle ud i to Relegationskampe for at redde livet i Bundesligaen.

Bayern München tog endnu en sejr i deres formidable forår, da Freibrug blev besejret med 3-1 i et opgør, hvor Robert Lewandowski scorede sit 32. og 33. sæsonmål. Ny rekord for en udenlandsk spiller.

Bayer Leverkusen dummede sig i hovedstaden mod Hertha Berlin, og det betyder at Gladbach, der uden de store problemer vandt ude mod Paderborn, nu har matchbold i forhold til den sidste adgangsgivende Champions League plads inden sidste runde.

Der blev i alt scoret 29 mål i en underholdende Bundesliga weekend, og du kan se alle målene fra 33. spillerunde lige her.

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 3: Farvel til Musiala
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?