bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold – uge 23: Freiburg opvisning og en ustyrlig Jadon Sancho

Rundens hold – uge 23: Freiburg opvisning og en ustyrlig Jadon Sancho

Bundesligamanager, holdet.dk, Golden Boy 2022

 

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, der på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjener en plads på rundens hold i Bundesligaen.

Vi begynder vores rundtur i Dortmund, hvor BVB efter fem kampe i træk uden sejr endelig kom tilbage på rette kurs mod Bayer Leverkusen. Det engelske stjernefrø Jadon Sanchostorspillede atter en gang, og kantspilleren stod også selv for en fremragende scoring samt oplæg. På venstrebacken spillede Abdou Diallo også en solid kamp og især i duelspillet var franskmanden skarp.

Vi må heller ikke glemme Wolfsburgs overraskende 3-0-sejr ude mod Gladbach, som tabte på Borussia-Park for blot anden gang i denne sæson. Anden gang i træk vel at mærke. I netop den kamp storspillede John Brooks i Wolfsburgs forsvar, og han afviste stort set alt, hvad Thorgan Hazard og co. kom med. Offensivt formåede Admir Mehmedi på under en halv time at lave to mål, og det kvitterer vi med en plads på denne uges rundens hold.

Bayern var presset hjemme mod Hertha, men Javi Martinéz sikrede rekordmestrene en 1-0-sejr. Der er dog ikke blevet plads til midtbanemanden som ellers er inden i en god periode. I stedet er Joshua Kimmich med på holdet, for få minutter inden Bayerns scoring reddede tyskeren en bold på stregen, og generelt spillede højrebacken en stabil kamp.

Sidst, men bestemt ikke mindst, spillede Nils Petersen en af sine bedste kampe for Freiburg, der vandt hele 5-1 over Freiburg, og angriberen stod selv for to af målene i det opgør.

Rundens profil: Vincenzo Grifo, Freiburg

Sikke dog en kamp fra midtbanespilleren. Vincenzo Grifo var eminent i Freiburgs nedsabling af Augsburg, hvor han var her, der og alle vegne, og han noterede sig for en scoring samt en assist i opgøret. Grifo var en stor profil første gang han var i Freiburg, men siden da har han ikke formået et forløse sit potentiale i hverken Hoffenheim eller Gladbach. Nu er han så tilbage under Christian Streichs beskyttende vinger, hvor han får lov til at spille mere frit, og det klæder i den grad Vincenzo Grifo.

You may also like
Borussia Dortmund, BVB, Investorer, spilletidspunkter, optakt
Optakt: Borussia Dortmund – Bochum: Sanchos tilbagekomst
Dortmund bekræfter: Jadon Sancho skifter til Manchester United
Den tyske rygtebørs: Jadon Sancho til United, mens både Liverpool og Tottenham kigger mod Gladbach
Borussia Dortmund, BVB, Optakt, Højdepunkter
Højdepunkter: RB Leipzig – Borussia Dortmund 1-4 (DFB Pokalfinale)