bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Den tyske rygtebørs: Jadon Sancho til United, mens både Liverpool og Tottenham kigger mod Gladbach

Selvom der spilles EM, er der godt gang i planlægningen hos klubberne frem mod den kommende sæson. Vi samler op på de vigtigste handler og rygter i Bundesligaen og 2. Bundesligaen netop nu med vores ugentlige rygtebørs.

 

Jude Bellingham forlænger med Dortmund
Allerede da den unge englænder kom til klubben sidste år, blev det aftalt, at kontrakten skulle forlænges, når han den 29. juni i år fylder 18. Dermed har BVB inden længe papir på englænderen, der i øjeblikket er med England til EM, helt frem til 2025.

Milan med interesse i Sasa Kalajdzic
Den tårnhøje østriger har været en af Stuttgarts profiler i denne sæson med 16 sæsonmål, og det har skabt interesse fra andre klubber. Ifølge flere medier er det tæt på utopi at tro på, at Kalajdzic fortsætter i Stuttgart, og særligt Milan skulle være interesserede i at hente ham til klubben. Det vurderes, at han vil koste omkring 25 millioner euro.

Chelsea jagter Erling Haaland
Historien er ikke ny, men den nægter at dø. Dortmund kvalificerede sig lige akkurat til Champions League, og hvis Jadon Sancho som ventet ryger, så skal Erling Haaland ganske givet ingen steder før næste sæson. Chelsea er det varmeste navn lige nu på rygtebørsen, men alle storklubber jagter den store nordmand, der sluttede sæsonen som topscorer i Champions League.

Nicolas Gonzalez på vej væk fra Stuttgart
De kan noget med angribere i Stuttgart. Nicolas Gonzalez har godt nok fået meget af sæsonen ødelagt af skader, men når han har spillet, har der ikke hersket tvivl om argentinerens kvaliteter. Derfor melder The Guardian også om konkret interesse fra Brighton, der skulle være villige til at smide 29 millioner euro for angriberen. Også Fiorentina er tidligere blevet meldt interesseret.

Liverpool med interesse i Florian Neuhaus
Gladbach-midtbanemanden, der scorede mod Danmark og er med det tyske landshold til EM, har tiltrukket sig interesse fra Jürgen Klopp og Liverpool. Neuhaus er på kontrakt hos Gladbach frem til 2024, så der spekuleres i en pris på omtrent 35 millioner euro, hvis Liverpool vil gøre alvor af interessen.

Manchester United forhandler med Dortmund om Jadon Sancho
Et skifte blev ikke til noget i sidste sæson, men nu ser det ud til at ske. Flere engelske og tyske medier melder om forhandlinger mellem Dortmund og Manchester United vedrørende Jadon Sancho, mens der er lidt mere uenighed om prisen, der svinger fra alt fra 70 millioner euro til 100 millioner euro.

Marcus Thuram på listen hos Tottenham
Gladbach missede europæisk fodbold, så der skal sælges lidt fra af de store stjerner. Marcus Thuram viste sit værd i både Bundesligaen og Champions League, og det har skabt interesse i Nordlondon, hvor Tottenham meldes interesseret i at hente den lynhurtige franskmand til.

Wolfsburg afviser bud på Maxence Lacroix
Den unge franskmand har været en af Bundesligaens bedste midterstoppere, og han kom også på vores årets hold i Bundesligaen. Det har naturligvis skabt interesse, ikke mindst hos RB Leipzig, der skal have erstattet Dayot Upamecano og Ibrahim Konaté. Wolfsburg har bekræftet, at de har modtaget et bud på Lacroix, men også at de har afvist det.

Florian Müller til VfB Stuttgart
Stuttgart mistede Gregor Kobel til Dortmund, og nu har de så afløseren på plads. Det bliver 25-årige Florian Müller fra Mainz, der i den kommende sæson er udset pladsen mellem stængerne hos die Schwaben, hvor han nu er på kontrakt frem til 2025.

Maximilian Philipp til Wolfsburg
Han har i den forgangne sæson været udlejet til Wolfsburg fra Dynamo Moskva, men nu har Wolfsburg så købt ham fri efter et ganske fint forår, hvor han var med til at sikre Champions League kvalifikationen. Wolfsburg giver cirka syv millioner euro for Philipp, der har fået en fire år lang kontrakt.

Rick van Drongelen fra HSV til Union Berlin
Østtyskerne skal spile europæisk fodbold i den kommende sæson, så derfor har de været på rov hos HSV, hvor Rick van Drongelen er ny mand på Stadion An Der Alten Försterei. Der er ikke meldt noget ud om hverken pris eller kontraktlængde.

Suat Serdar fra Schalke til Hertha BSC
Der skal ryddes ud i truppen hos nedrykkede Schalke, og en af holdets bedste spillere skifter nu til Hertha, hvor han har fået kontrakt frem til 2026.

Sebastian Rudy ophæver kontrakten med Schalke
Det blev aldrig noget godt match mellem Rudy og Schalke, og nu er kontrakten så ophævet et år før tid. Rudy der kom til Schalke i 2018 for 16 millioner euro, men som blandt andet har været lejet ud til Hoffenheim i den periode.

 

Læs også: De tyske transfers – hvilke medier er troværdige

Kilde: transfermarkt.de

You may also like
Borussia Dortmund, BVB, Investorer, spilletidspunkter, optakt
Optakt: Borussia Dortmund – Bochum: Sanchos tilbagekomst
Borussia Dortmund, BVB, Optakt, Højdepunkter
Video: Se alle Erling Haalands mål for Borussia Dortmund
Bundesligaens hurtigste spiller 2021/22 – udskiftning i toppen og dansker på listen
Handler, Pelé, Pavel Nedved, Kylian Mbappé, Shevchenko, Xavi
Hvad nu hvis? Hvordan Maradona, Pelé, Mbappé, Ronaldinho og Harry Kane kunne være endt i Bundesligaen – del 2