bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold uge 22: Topscorer Yussuf og en hyldest til Claudio Pizarro

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, der på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjener en plads på rundens hold i Bundesligaen.

Bayern München halede ind på Borussia Dortmund i toppen af tabellen, da Kingsley Coman fredag viste, hvorfor han var så savnet i efteråret. Franskmanden var i overdådigt spillehumør og skbte konstant uro hos en Augsburg-defensiv, der dog også har set bedre dage. Fra München skal der også lyde en tak til deres sydtyske fæller fra Nürnberg og ikke mindst Mathenia, der fredag holdte et forholdsvist tamt Dortmund-mandskab fra fadet og dermed gav Nürnberg deres første clean sheet i sæsonen.

Kai Havertz var nok en gang instrumental i Leverkusens sikre 2-0 sejr mod Düsseldorf, mens der også skal deles roser ud til Kerem Demirbay og Maximilian Arnold fra henholdsvis Hoffenheim og Wolfsburg. Endelig skal Salif Sané have ros for at holde styr på en Schalke-defensiv, der holdte nullet trods en mand i undertal i stort set hele anden halvleg.

Og så må vi selvfølgelig ikke glemme danske Yussuf Poulsen. Rangnicks idé med at smide ham ind mere centralt har i den grad båret frugt. Lørdag blev det til to nye scoringer for Yussuf Poulsen, der nu er oppe på hele 12 sæsonmål. Ganske enkelt imponerende af danskeren, som landstræner Åge Hareide måske også burde prøve at smide helt på toppen i de kommende landskampe.

Rundens spiller: Claudio Pizarro, Werder Bremen
Var der bedre spillere i 22. runde af Bundesligaen? Bestemt! Men vi har alligevel den gode Pizarro som rundens spiller. Anderledes kan det næsten ikke være. Hans frisparksscoring i syv minutters overtid sikrede Werder Bremen det ene point ude mod Hertha BSC, og så gjorde det samtidig Claudio Pizarro til den ældste spiller nogensinde til at score et mål i Bundesligaen. Kontrakten udløber til sommer, men en mand der har scoret hvert eneste kalenderår i Bundesligaen siden 1999 ser vi gerne nappe en tørn mere.

You may also like
Jadon Sancho, talenter
Bundesligaens mest værdifulde spillere – efterår 2020
Yussuf Poulsen, RB Leipzig
Højdepunkter og mål: 1. FC Nürnberg – RB Leipzig 0-3 (DFB Pokal)
RB Leipzig, Yussuf Poulsen
Sæsonoptakt: RB Leipzig – Kan Yussuf Poulsen løfte arven efter Timo Werner?
Bayern München
Se alle Bayern Münchens 42 mål i Champions League