bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Kaiserslautern > Quiz: De ældste målscorere i Bundesligaen

Der er et par store navne og deciderede legender på denne liste over de ældste målscorere i Bundesligaens historie. Hvor mange af dem kan du huske i denne quiz?

Claudio Pizarro er en af redaktionens absolutte favoritter. Så absolut. Peruvianeren har på nær et ophold i Chelsea været i Bundesligaen uafbrudt siden 1999, hvor det er blevet til enkelt ophold i Köln, to perioder i Bayern München samt hele fem ture hos Werder Bremen, som han igen har repræsenteret siden sommeren 2018.

Han er den mest scorende udlænding i Bundesligaens historie (To mål foran Robert Lewandowski) og i denne weekend kan han så sætte endnu en bemærkelsesværdig rekord i Werder Bremens kamp mod Nürnberg. For bliver det til en scoring for Claudio Pizarro, vil han også blive den ældste målscorer nogensinde i Bundesligaen. En rekord der allerede nu er i Werder Bremens hænder og som blev sat tilbage i 1996. Faktisk har de grønblusede nordtyskere samtlige spillere i top 3, inden en dansker kommer og bryder deres monopol.

Vi forventer ikke, at du rammer samtlige 25 målscorere, og faktisk er vi tilbøjelige til at blive imponeret af alt over 15. Held og lykke med quizzen!

*Hvis du ikke kan se quizzen, så prøv at slå din AdBlocker fra

Prøv kræfter med flere quizzer om tysk fodbold i vores quizsektion


You may also like
Borussia Dortmund, mål, 100 bedste mål, Karl-Heinz Riedle, Kælenavne
Tyske kælenavne: Fra Kugelblitz og Pannen-Olli til Titan og Tante Kähte
DDR, Die Wende
FDGB-Pokalfinalen 1990 – Mellem Murens fald og Die Wende
Das Wunder vom Wildpark – Det glemte storhold fra Karlsruhe
Bundesliga, Bundesligatrøjerne
Historien bag de tyske klubnavne – Borussia, SV og eV. Hvad betyder forkortelserne?