bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 33

Rundens hold i Bundesligaen – uge 33

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 33:

Rundens hold - uge 33


TOR

Ron-Robert Zieler (Hannover 96) – Jagter en billet til Brasilien og præstationen i sæsonens næstsidste kamp understregede, at Zieler har niveauet til at presse på for en reservetjans. Havde otte redninger mod et Nürnberg-hold på desperat pointjagt og holdte nullet.

ABWEHR

Lukasz Piszczek (Dortmund) – Scorede et flot mål og havde derudover godt fat i Hoffenheims venstre side. Efter en sæson plaget af skader var det godt for BVB at have polakken tilbage.

Niklas Süle (Hoffenheim) – Vi skrev om ham i vores Top 10 over Bundesligaens største talenter, og mod Dortmund understregede han hvorfor. Udover fem succesfulde tacklinger scorede han langt udefra (dog på et drop af Weidenfeller) og opildnede derefter sine holdkammerater i jagten på et comeback. Imponerende for en 18-årig.

Martin Stranzl (Gladbach) – Det defensive makkerpar stod godt mod en tricky Mainz-offensiv, men Stranzl tager pladsen på rundens hold da han sendte sit hold i front og dermed på vej mod vigtige point i ræset om Europa.

Santiago Garcia (Werder Bremen) – Underskrev tidligere på ugen en tre-årig aftale med Werder Bremen, og det skal de være glade for. Har igennem sæsonen været en af holdets allerbedste og var det igen i 2-0-sejren over Hertha Berlin, hvor det blev til fem succesfulde tacklinger.

MITTELFELD

Christoph Kramer (Gladbach) – Vandt alle sine luftdueller og gav Mainz’ midtbane kamp til stregen. Toppede præstation af med en flot scoring (som han selv satte igang), der lukkede kampen.

Emre Can (Bayer Leverkusen) – Can er blevet benyttet på flere positioner, men leverede en af sæsonens bedste præstationer som central midtbane. Syv succesfulde tacklinger, tre ditto driblinger, ét mål og et skud på træværket. Bravo.

Leon Goretzka (Schalke 04) – Blev oprindelig hentet til midtbanen, men har i de seneste uger spillet længere fremme og på kanten, hvor han har gjort det godt. Mod Freiburg gjorde han det fortrinligt med hele ni succesfulde driblinger, tre tacklinger og fem skud på mål.

Aaron Hunt (Werder Bremen) – Det var Hunts sidste kamp foran hjemmepublikummet i Bremen, da han smutter på en fri transfer efter sæsonen, og han sagde farvel med manér med to scoringer og en stærk præstation.

Mario Götze (Bayern München) – Efter Götzes lidt kontante udmeldinger i pressen, udpegede vi Götze som manden at holde øje med i Bayerns kamp mod HSV. Det skulle vise sig ikke at være dumt, da Götze stemplede ind og var involveret i alle fire Bayern-mål.

STURM

Max Kruse (Gladbach) – Er faldet væsentlig i form i foråret, men var tilbage i vigør mod Mainz, hvor det blev til både mål og oplæg.

TRAINER

Pep Guardiola (Bayern München) – Ingen af nedrykningskandidaterne kunne hente point, så rundens træner tilfalder Pep Guardiola, der på fornem vist fik rejst sit Bayern-hold mod et HSV-hold der havde meget, meget mere at spille for. Fronttrioen i en 4-3-3-variant (Müller, Götze, Robben) leverede alle.

RUNDENS KAMP

Dortmund-Hoffenheim 3-2 – En meget underholdene første halveg med fire mål i de første 34 minutter. Faldt derefter lidt i niveau indtil fejringen af Lewandowski i slutningen af kampen.

Honorable mentions:

Marc-André ter Stegen, Kaan Ayhan, Gonzalo Castro, Henrikh Mkhitaryan, Ivica Olic, Thomas Müller, Kevin de Bruyne, Choupo-Moting, Philip Bargfrede, Jan-Ingwer Callsen-Bracker.

 

You may also like
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Tyske sprogblomster – de bedste, tyske fodboldudtryk
Bulipod ep. 12 – Dansker-invasion, Schweinsteiger og de største, tyske handler
Farvel til den store Bastian
Fremtidens mænd – et kig ind i krystalkuglen