bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 19

Rundens hold i Bundesligaen – uge 19

Rundens hold i Bundesligaen – uge 19

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Screen Shot 2016-02-01 at 19.09.37

Tor

Marwin Hitz (FC Augsburg)
Augsburg kan takke den schweiziske keeper for, at de fik et enkelt point hjemme imod Eintracht Frankfurt. Hitz leverede seks redninger, hvor den ene var mere spektakulær end anden, hvilket var stærkt medvirkende til, at Augsburg udover det ene point også sikrede sig det tredje clean sheet i træk og sæsonens syvende i alt.

Abwehr

Phillip Lahm (Bayern München)
Den pålidelige altmuligmand brillerede endnu en gang for Bayern. Med seks nøgleafleveringer og en afleveringsprocent på 94,5% samt en assist til Lewandowski var der ikke en finger at sætte på en af verdens bedste højrebacks. Phillip Lahm er indbegrebet af ordet kvalitet.

Papy Djilobodji (Werder Bremen)
Djilobodji er først lige ankommet til Werder i dette transfervindue, men han virker allerede til at være en klar forstærkning til en Bundesligaens svageste defensiver. På trods af at Werder lukkede tre mål ind på hjemmebane, så spillede han yderst overbevisende hele kampen igennem. Han havde flere gode bolderobringer og igangsætninger frem ad banen. Samtidig var han lige ved at score sit første mål i den grønne Werder-trøje, da han med et fantastisk frispark var ved at udplacere Jarstein.

Dominic Maroh (FC Köln)
Med en skadesplaget defensiv var Maroh eneste normale starter iblandt Kölns bagerste fire. Maroh dirigerede tropperne med stor sikkerhed og sørgede for, at Köln kunne tage et enkelt point med hjem fra Wolfsburg. Han bidrog desuden med flere offensive igangsætninger og havde en afleverings succesrate på flotte 90%.

Marvin Plattenhardt (Hertha BSC)
I en yderst intens kamp måtte Hertha nøjes med et enkelt point, da de smed en 3-1 føring på udebane imod Werder Bremen. Plattenhardt bidrog selv med et fantastisk frisparksmål, og i defensiven lykkedes det ham at bryde mange af Werders angreb.

Mittelfeld

Kevin Kampl (Bayer Leverkusen)
Den 25-årige slovener var en af grundpillerne i Leverkusens overbevisende 3-0 sejr hjemme mod nedrykningstruede Hannover. Leverkusen sprudlede fra start til slut, hvor Kampl blev noteret for en assist, da han kort før slutfløjt afleverede ud til Chicharito, som udplacerede Zieler i Hannover-målet.

Daniel Didavi (VfB Stuttgart)
Den 25-årige tysker beviste endnu en gang, hvorfor flere Bundesligaklubber er på jagt efter den offensive midtbanespiller, som har kontraktudløb til sommer. Stuttgart vadede i chancer hjemme imod HSV uden at kunne udnytte dem. Noget der efterhånden er kendetegnende for holdet denne sæson. Således må Didavi og co. sende en tak til Aaron Hunt, som hjalp ham med at få bolden ind bag Adler i målet, der dermed dannede grundlag for Die Schwabens tredje sejr i træk.

Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund)
Længe så det ud til, at Dortmund skulle smide vigtige point i topstriden mod heroisk fightende Ingolstadt. Oprykkerne har måske lidt overraskende Bundesligaens næstbedsteedste forsvar – kun overgået af Bayern München. En sen doppelpack af Aubameyang gjorde dog, at BVB løb af sted med den forventede sejr samtidig med, at manden fra Gabon skød sig op på imponerende 20 mål i Bundesligaen i denne sæson. Det var i øvrigt Aubameyangs tiende hjemmekamp i træk, hvor det lykkedes ham at finde netmaskerne. Er flytter ud på en kant på vores hold for at gøre plads til en anden skarpretter i front.

Max Meyer (Schalke 04)
Længe har unge Leroy Sane løbet med opmærksomheden blandt Schalkes utallige talenter. Lørdag eftermiddag måtte han dog dele opmærksomheden med Max Meyer, da de to unge stjernefrø strålede i Schalkes udesejr mod Darmstadt. Efter oplæg fra Sane nettede Meyer med hans første mål siden nederlaget hjemme til Bayern i november til 1-0 i 1. halvleg. I 2. halvleg var rollerne byttet om, hvor Meyer med en fantastisk bold i dybden sendte unge Sane afsted, som dermed fik sæsonens femte mål på kontoen.

Filip Kostic (VfB Stuttgart)
Den unge serber virker til at være kommet i form under den nye træner Jürgen Kramny. Kostic og Didavi må anses for at være en af hovedårsagerne til, at Stuttgart er begyndt at vinde igen. Kostic var en evig trussel overfor HSV-defensiven med sine lange hurtige raids op af venstrekanten krydret med utallige indlæg i boksen. Kostic havde desuden en fod med i Stuttgarts scoring til 1-0, da han fra et hjørnespark skød bolden ind i panden på Didavi.

Sturm

Robert Lewandowski (FC Bayern München)
Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen at den giftige polak er at finde på rundens hold, og således er denne runde heller ikke en undtagelse. Lewandowski udvidede sin måltotal til 19 efter 18 spillerunder, og han holder dermed stadig konkurrenten Aubameyang i kort snor.
Med hele 12 skud var det kun en god indsats i gæsternes mål fra Oliver Baumann der gjorde, at Lewandowski måtte nøjes med hans to træffere.

Trainer

Jürgen Kramny (VfB Stuttgart)
Mange var skeptiske, da det blev offentliggjort, at Kramny var den midlertidige løsning efter Alexander Zorniger. Stemningen i truppen virker dog til at have vendt 180 grader, hvor Stuttgart endnu en gang kunne notere tre point på kontoen, da HSV blev sendt hjem med et 2-1 nederlag. Det var som tidligere nævnt VfB’s tred sejr i træk i Bundesligaen, hvor man nu er ubesejret i de seneste fem kampe. Næste uge venter endnu en vigtig kamp, da Kramnys tropper skal op imod Frankfurt, som man må anse som en direkte konkurrent i kampen om at undgå nedrykning eller playoff.

You may also like
Optakt, Bayern München
Optakt: Bayern München – Bayer Leverkusen: Mesterskabsduel i München 
Øl, stadionplatte, promillegrænse
Bundesligaen indfører en promillegrænse for den kommende sæson
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Sæsonoptakt: 1. FC Köln – Baumgart Ball i ny fase
RB Leipzig, Red Bull
Sæsonoptakt: RB Leipzig – Koster filosofien en plads i Champions League?