bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt og odds: Bayern München – Hoffenheim

Optakt og odds: Bayern München – Hoffenheim

Optakt Bayern Hoffenheim

Det er top mod bund, når Bayern skal forsøge at forsvare deres perfekte hjemmebanestatistik. Se vores eksperters bud på kampen her.

 

Bayern München

Mestrene slap fra Hamburg med de tre point i åbningskampen, men bortset fra en skarp Lewandowski,var præstationen ikke prangende.

Mest bekymrende var det dog, at Boateng måtte udgå med en skade, der holder ham ude i op til tre måneder. En skade der kommer i kølvandet på en lang række andre skader, og som har skabt kritik af Pep Guardiolas træningsmetoder.

Til søndagens sene kampe er Bayern således uden Ulreich, Benatia, Boateng, Rafinha, Götze og Ribery.

Selv med de mange skader bør Bayern hjemme være storfavoritter mod Hoffenheim. Holdet har vundet samtlige hjemmekampe i sæsonen, og i de to klubbers hidtil 15 indbyrdes opgør er det endnu aldrig blevet til et nederlag for sydtyskerne.

Hoffenheim

Gæsterne fik et point til samlingen, da de i forårets første kamp spillede 1-1 mod Leverkusen. Dermed kravlede Stevens tropper for en stund væk fra sidstepladsen i kraft af bedre målscore end Hannover.

I kampen mod Leverkusen kom Hoffenheim endnu en gang foran, og endnu en gang smed de en føring væk. Det var syvende gang i sæsonen, at det skete, og det gør dem til det hold, der har sværest ved at forsvare en føring. Til sammenligning har Bayern vundet samtlige kampe, hvor de har scoret først.

Til kampen mod mestrene må Stevens med sikkerhed undvære Herdling, der er ude med en knæskade. Derudover er der tvivl om Strobl, der har været ramt af sygdom, ligesom Schwegler fortsat er tvivlsom efter sin skade.

 

Bud på startopstillinger

Bayern München: NeuerLahm, Javi Martinez, Badstuber, AlabaXabi AlonsoDouglas Costa, T. Müller, Thiago, ComanLewandowski

Hoffenheim: BaumannKaderabek, Schär, Süle, J.-S. KimStrobl, RudyVolland, Hamad, SchmidE. Vargas

Vidste du, at…:

Lewandowski med 18 mål allerede har tangeret sin måltotal fra sidste sæson? Mod Oliver Baumann står han desuden over for en af sine yndlings-målmænd. Polakken har scoret ti gange mod Baumann.

Eksperttips

Spilforslag

Henrik Hvillum, Eurosport

Bayern München – Hoffenheim under 2,5 mål 3,45 (100 kr)
Egentlig burde Bayern jo holde målfest og tvære bundproppen Hoffenheim fuldstædig ud. Men vi så i sidste uges kamp mod HSV, at de øvrige hold i Bundesligaen efterhånden har lært at forsvare sig bravt mod overmagten. Det kan ske igen, så det uundgåelige nederlag ikke bliver så stort.

Casper Høygård, Discovery Networks

Bayern München – Hoffenheim under 3,5 mål 2,00 (150 kr)
Bayerns fem seneste kampe har alle været under 3,5 mål. Siden Huub Stevens tog over i Hoffenheim har det dels været tætte kampe, men også 7/8 med maksimalt to mål. Ingen tvivl om, at Stevens har fået styr på det defensive. Ofte er Bayern ligeglade med andre holds fine form, men vi skal tilbage til 24.november og en 4-0-sejr over Olympiakos for at finde den seneste kamp, hvor Bayern scorede mere end to gange. Syv kampe er spillet siden. 2-0 eller 3-0 er ikke urealistisk mod et Hoffenheim-hold med fokus – og ikke mindst styr – på det defensive.

Spil her

You may also like
Fans, spilletidspunkter, kampprogram, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 15 i 2. Bundesliga: Stadtderby og topopgør
Kuttenfans, BVB
Optakt: Borussia Dortmund – Gladbach: Borussia-derby på Mittelklasse
Optakt, højdepunkter, FC Köln, Bayern München
Optakt: FC Köln – Bayern München: Kriseramte Köln får besøg af vanvittige Kane
Fortuna Düsseldorf, optakt, gratis, Fortuna für Alle
Optakt til runde 14 i 2. Bundesliga: Das Politisches Derby