bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt og eksperttips: Wolfsburg – FC Köln

Optakt og eksperttips: Wolfsburg – FC Köln

TSG Köln, Wolfsburg, Højdepunkter, optakt

Hjemmeholdet er Bundesligaens mest formsvage hold. Får de vendt skuden mod udestærke Köln? Læs optakt og få gratis eksperttips.

Vi fortsætter vores ekspertodds-konkurrence fra efteråret. Casper Høygård fra Discovery Networks har siddet på tronen over vinterpausen, men udfordres i denne runde af Eurosports kommentator Henrik Hvillum.

De to herrer skal hver spille for 500 kr. på Oddset hos Danske Spil på alle de 5 TV-kampe, og der skal minimum satses 50 kr. pr. kamp.

 

Wolfsburg

Hecking og resten af holdet løb i sidste runde ind i Frankfurt og Alexander Meier, der med et hattrick sørgede for, at Wolfsburgs stadig kun har samlet seks point sammen på udebane.

Hjemme på Volkswagen-Arena går det dog noget bedre for de grønblusede, der også har brug for alle tre point, hvis de fortsat vil være med I kampen om Champions League billetterne.

Fem kampe i træk uden sejr er ny negativ rekord for Hecking, og de pauvre resultater har gjort, at Wolfsburg er gledet helt ned  på en syvendeplads.

I perioden med de svigtende resultater har det været tydeligt, at Gustavo har været savnet inde centralt. Den brasilianske midtbanespiller er stadig ikke tilbage i fulde omdrejninger efter sin skade, og han begynder formentlig igen på bænken for Wolfsburg, der ligeledes må se bort fra Ascues, Arnold og Dost.

FC Köln

Det var lidt en streg i regningen for Köln, at de ikke kunne fortsætte deres gode form fra efteråret, da det i åbningskampen blev til et 3-1 nederlag hjemme mod Stuttgart.

Måske skal de derfor glæde sig over, at de møder Wolfsburg ude. I hvert fald er Köln uden nederlag på fremmet græs i deres seneste tre udekampe.

Til søndagens tidlige kamp må Stöger se bort fra Cueto, ligesom der er tvivl om, hvorvidt Heinz når at blive klar. Midterforsvareren har døjet med influenza op til kampen.

Skulle han ikke nå at blive rask, kan det betyde tiltrængt spilletid til Frederik Sørensen. Danskeren har siddet ude, siden Maroh kom tilbage fra sin skadespause i slutningen af efteråret.

Bud på startopstillinger

Wolfsburg: BenaglioVieirinha, Naldo, Dante, R. RodriguezTräsch, GuilavoguiD. Caligiuri, DraxlerM. KruseSchürrle

1. FC Köln: HornOlkowski, Maroh, Heintz, HectorRisse, Vogt, M. Lehmann, BittencourtOsako, Modeste

Vidste du, at…:

Sidst de to hold mødtes i Bundesligaen førte Köln længe med 1-0, lige indtil Nicklas Bendtner kom på banen og sikrede Wolfsburg et enkelt point.

Eksperttips

Spilforslag

Henrik Hvillum, Eurosport

Wolfsburg – FC Köln Wolfsburg fører ved pausen 2,15 (100 kr)
Sidste sæsons nr.2 har kun tabt en enkelt hjemmekamp i denne sæson, og kölnerne så bestemt ikke gode ud i forårspremieren mod Stuttgart. Mon ikke “Die Wölfe” er hurtigt ude af startblokken og gør kort proces allerede i første halvleg?

Casper Høygård, Discovery Networks

Wolfsburg – FC Köln Wolfsburg vinder og over 2,5 mål 2,35 (100 kr)
Wolfsburg har tabt de seneste to kampe (mod Stuttgart og Frankfurt) i ligaen, men det har også været på fremmed græs, hvor de er ganske elendige. Begge gange har de lukket tre mål ind, og jeg ser ingen grund til, at Köln ikke skulle kunne score i Volkswagen Arena. Samtidig skal man ikke glemme, at de lysegrønne skaber et hav af chancer, så de skal nok også få scoret. På hjemmebane er de 6-2-1, hvor de kun har tabt til Dortmund. Jeg tænker, at 2-1, 3-1, 4-1, 3-0 er realistiske resultater her. Også med tanke på Köln sæsonåbner med 1-3 hjemme mod Stuttgart.

Spil her

 

You may also like
Kuttenfans, BVB
Optakt: Borussia Dortmund – Gladbach: Borussia-derby på Mittelklasse
Optakt, højdepunkter, FC Köln, Bayern München
Optakt: FC Köln – Bayern München: Kriseramte Köln får besøg af vanvittige Kane
Fortuna Düsseldorf, optakt, gratis, Fortuna für Alle
Optakt til runde 14 i 2. Bundesliga: Das Politisches Derby
2. Bundesliga, St. Pauli
Optakt til runde 13 i 2. Bundesliga – Stikker Hamburg-klubberne af?