Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt og eksperttips: Stuttgart - HSV - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt og eksperttips: Stuttgart – HSV

Optakt og eksperttips: Stuttgart – HSV

Optakt, Højdepunkter, VfB Suttgart, Hamburger SV

HSV ligger foran Stuttgart i tabellen, men det er hjemmeholdet, der går ind til kampen i bedst form. Få oddsforslag og optakt her.

Vi fortsætter vores ekspertodds-konkurrence fra efteråret. Casper Høygård fra Discovery Networks har siddet på tronen over vinterpausen, men udfordres i denne runde af Eurosports kommentator Henrik Hvillum.

De to herrer skal hver spille for 500 kr. på Oddset hos Danske Spil på alle de 5 TV-kampe, og der skal minimum satses 50 kr. pr. kamp.

VfB Stuttgart

Hjemmeholdet er i rigtig fin form. Kramny har ført sit hold til ti point i de seneste fire kampe, hvilket har resulteret i, at holdet er kravlet op over stregen.

Faktisk kan det for første gang i sæsonen blive til tre sejre i træk, skulle de trække sig sejrrigt ud af opgøret mod HSV i lørdagens sene kamp.

Stuttgart har også revanche til gode. I den omvendte kamp var die Schwaben foran indtil slutminutterne, men efter Stuttgart blev reduceret til ti mand, slog HSV til og sikrede en 3-2 sejr i en af de mest underholdene kampe i sæsonen.

Kramny må fortsat undvære både Harnik og Ginczek i front. Til gengæld kan han glæde sig over, at Sunjic har overstået sin karantæne. Han glider formentlig ind i startopstillingen og afløser Scwaab, men ellers er det samme 11 som i sidste uges sejr over Köln.

Hamburger SV

HSV leverede en fin indsats mod Bayern, men måtte alligevel se sig slået med 2-1. Dermed er det kun blevet til et enkelt point i de seneste fire kampe.

Skulle det blive til nyt nederlag lørdag, vil det være første gang nogensinde, at Labbadia taber tre gange i træk, siden han overtog holdet for knap et år siden.

Labbadia har en fortid hos netop Stuttgart, for hvem han stod i spidsen fra 2010-2013 og to gange førte til europæisk fodbold.

Til kampen må HSV undvære Spahic og Ekdal, mens Lewis Holtby fortsat er tvivlsom. Midtbanespilleren har lidt problemer med knæet, og skulle han mod forventning ikke blive klar, står Jung klar til at afløse ham.

Bud på startopstillinger

VfB Stuttgart: TytonGroßkreutz, Sunjic, Niedermeier, InsuaSerey DiéRupp, Gentner, Didavi, KosticWerner

Hamburger SV: AdlerDiekmeier, Djourou, Cleber, OstrzolekKacar, HoltbyN. Müller, Hunt, IlicevicLasogga

Vidste du, at…:

Sidst HSV var på besøg i Stuttgart var i 33. spillerunde i sidste sæson? Her vandt Stuttgart med 2-1, og det var med til, at sydtyskerne med nød og næppe undgik nedrykning.

Eksperttips

Spilforslag

Henrik Hvillum, Eurosport

Stuttgart – HSV 2 3,75 (100 kr)
Rundens “frækkert”. Ganske vist tabte HSV hjemme til Bayern, og Stuttgart vandt ude 3-1 over FC Köln. Men begge hold er aldeles uforudsigelige og kan spille som verdensmestre den ene uge og klaske helt sammen ugen efter. Og HSV spillede faktisk en glimrende kamp mod Bayern, så hvorfor ikke fortsætte med det og vinde på udebane for femte gang i sæsonen?

Casper Høygård, Discovery Networks

Stuttgart – HSV 1 1,92 (100 kr)
Her vælger jeg at tro på Stuttgart, der lukkede 2015 godt ned, forlængede med ellers midlertidige Kramny som træner og åbnede 2016 med at vinde en flot sejr i Köln. Optimismen bobler og mod HSV, som ganske vist var hæderlige mod Bayern i 2016-premieren bør der vente tre point. I det omvendte opgør var de klart bedst og førte 2-1 indtil et rødt kort fik balancen til at tippe.

Spil her

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
HSV, Hamburger SV, Nur der HSV
HSV får UEFA til at ændre Målhymne til EM
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 33. runde i 2. Bundesliga: Holstein Kiel i Bundesligaen?