bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt og tips: Darmstadt – Schalke 04

Optakt og tips: Darmstadt – Schalke 04

Breitenreiter og Schalke er under pres i en kamp, der måske kan byde på en  sjælden startplads til Højbjerg. Her er optakt og spilforslag.

Vi fortsætter vores ekspertodds-konkurrence fra efteråret. Casper Høygård fra Discovery Networks har siddet på tronen over vinterpausen, men udfordres i denne runde af Eurosports kommentator Henrik Hvillum.

De to herrer skal hver spille for 500 kr. på Oddset hos Danske Spil på alle de 5 TV-kampe, og der skal minimum satses 50 kr. pr. kamp.

SV Darmstadt

Oprykkerne kom godt fra land med en 2-1 sejr ude over Hannover, og die Lillen rykkede dermed op på en 12. plads i tabellen. Der er dog fortsat blot tre point ned til stregen i en tæt bundkamp.

At det var på udebane, at holdet skulle hente deres femte sejr i denne sæson, var ikke den store overraskelse. Darmstadt har nemlig kun en enkelt gang formået at vinde foran eget publikum.

Den gode præstation i sidste runde betyder formentlig, at træner Dirk Schuster ikke roterer det store i sin start 11’er. Det er der som sådan heller ikke grund til, da truppen i øjeblikket ikke er skadesramt. Eneste reelle mulighed for ændring kunne være Junior Diaz, der så småt begynder at presse på for en plads på venstre back.

En der til gengæld er sikker mand på holdkortet er Sandro Wagner. Angriberen scorede to gange mod Hannover, og han har i de sidste to kampe været direkte involveret i fire mål.

Schalke 04

Statistikken er med gæsterne, der i 26 år ikke har tabt til Darmstadt. En væsentlig tilføjelse er dog, at de to hold også kun er tørnet sammen seks gange i den periode.

Schalke kom skidt fra land i foråret med et 3-1 nederlag mod Werder Bremen. Der var store frustrationer at spore på holdet, og især Max Meyer skabte overskrifter, da han sparkede på en bande ved sin udskiftning.

Den unge midtbanespiller har generelt haft svært ved at ramme niveau, og det kunne godt tænkes, at han må en tur på bænken. Det kan så give plads til Højbjerg, der måske kan se frem til en sjælden startplads, hvis ellers han kan holde nyindkøbet Belhanda ude.

Breitenreiter er en presset mand, og presset bliver ikke mindre af, at han til lørdagens kamp igen må undvære store dele af sit forsvar. Höwedes, Uchida, Aogo og Nastasic er fortsat alle ude med skader.

Bud på startopstillinger

SV Darmstadt: MatheniaGarics, Sulu, Rajkovic, CaldirolaNiemeyerGondorfHeller, RauschRosenthalWagner

Schalke 04: FährmannRiether, J. Matip, Neustädter, KolasinacGeis, GoretzkaL. Sané, Höjbjerg, Choupo-MotingHuntelaar

Vidste du, at…:

Schalke har indkasseret blot et mål mindre end Darmstadt, og at begge mandskaber har tabt syv kampe i sæsonen? 

Eksperttips

Spilforslag

Henrik Hvillum, Eurosport

Darmstadt – Schalke under 2,5 mål 1,80 (100 kr)
Ingen af de to hold scorer ret mange mål. Darmstadt har lavet 19 i 18 kampe, mens Schalke har blot har lavet 24. Det peger i retning af en målfattig forestiling.

Casper Høygård, Discovery Networks

Darmstadt – Schalke 2 2,30 (50 kr)
Pilen peger egentlig på Darmstadt efter første runde i 2016, hvor de fik en vigtig udesejr i Hannover, mens Schalke skuffede hjemme mod Werder Bremen. Men jeg vælger at tro, at Schalkes kvalitet trods alt kommer til udtryk i kampen. Darmstadt har til dato kun vundet en hjemmekamp i Bundesligaen, og når man så får mere end to gange pengene igen på Schalke, så prøver jeg til en 50’er.

Spil her

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Tåregas, stortalenter og 21 mål på 240 minutter: De vildeste 28 timer i DFB Pokal-historien
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!