Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt og tip: Mainz - Gladbach - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt og tip: Mainz – Gladbach

Optakt og tip: Mainz – Gladbach

Optakt, højdepunkter, Gladbach, Mainz

Få oddsforslag fra vores to eksperter. Hjemmeholdet kæmper med at finde vejen til nettet, mens Gladbach skal forsøge at komme tilbage på sporet igen.

Vi fortsætter vores ekspertodds-konkurrence fra efteråret. Casper Høygård fra Discovery Networks har siddet på tronen over vinterpausen, men udfordres i denne runde af Eurosports kommentator Henrik Hvillum.

De to herrer skal hver spille for 500 kr. på Oddset hos Danske Spil på alle de 5 TV-kampe, og der skal minimum satses 50 kr. pr. kamp.

Mainz

Det blev til et 1-0 nederlag mod Ingolstadt i forårspremieren for Martin Schmidt og hans tropper. At det ikke lykkedes Mainz at score i den kamp, var der sådan set ikke noget overraskende over. Karnevalsklubben er nemlig uden mål i de sidste tre kampe.

De manglende mål er ny rekord fro Mainz, og skulle holdet tabe igen fredag aften, vil det også være første gang under Roger Schmidt, at de taber tre kampe i træk.

Den tidligere FCK’er Pierre Bengtsson var ikke med mod Ingolstadt, men kunne ligne en kandidat til startopstillingen mod Gladbach. Hans løb fremad banen, kan gøre ondt på gæsterne, der selv gerne vil frem ad banen.

Til kampen er Soto fortsat ude med skade, men ellers er der frit valg på alle hylder.

Gladbach

Schubert indkasserede sit første hjemmebane nederlag i Bundesligaen, da de i sidste runde tabte med 3-1 mod Dortmund i en særdeles underholdende kamp. I det opgør var det tydeligt at se, hvordan gæsterne straffede dem i omstillingsspillet, så organisationen har formentlig fyldt en del i Schuberts taktiske oplæg, da Mainz også gerne vil spille på omstillinger.

Lidt overraskende var Elvedi valgt som makker til Andreas Christensen i sidste uge. Han så dog langt fra lige overbevisende ud i en række situationer, og et bud er derfor, at nyindkøbet Hinteregger, denne gang får lov at begynde fra start.

Gladbach er fortsat uden den karantæneramte Xhaka, ligesom de langtidsskadede Herrmann, Hahn, Jantschke, Dominguez og Schulz fortsat er ude. Ny mand på skadeslisten er Dahoud, der fik en skade i hånden i sidste runde.

Die Fohlen har det i øvrigt svært med fredagskampe. I de seneste fem opgør er det blevet til fire nederlag og en enkelt uafgjort.

 

Bud på startopstillinger

Mainz: Karius – BrosinskiBalogunBellBengtsson – BaumgartlingerLatza – De BlasisMalliJairo – Muto

Gladbach: Sommer – KorbA. ChristensenHintereggerWendt – M. SchulzNordtveit – TraoréF. Johnson – Stindl,Raffael

Spilforslag

Henrik Hvillum, Eurosport

Mainz – Gladbach X 3,45 (100 kr)
Mainz taber og vinder nogenlunde lige mange kampe på hjemmebane, mens Gladbach skal bygge sig selv op igen efter sidste uges nederlag til Dortmund. Derfor er uafgjort ikke noget dumt resultat for dem, da de ikke har været specielt frygtindgydende på udebane i denne sæson.

Casper Høygård, Discovery Networks

Mainz – Gladbach Begge hold scorer 1,52 (100 kr)
Med et minimum af selvtillid efter seneste runde lægger jeg lidt forsigtigt ud. Gladbach deltager ofte i underholdende kampe og denne fredagskamp bliver ingen undtagelse. Begge hold skal revanchere premierenederlag.

Spil her

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Tåregas, stortalenter og 21 mål på 240 minutter: De vildeste 28 timer i DFB Pokal-historien
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg