bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 8

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Torwart:
Ralf Fährmann – Schalke 04
Schalke fortsatte deres gode stime og hentede, hvad der umiddelbart ligner en sikker sejr efter 3-0 over Mainz. Men kampen var faktisk tættere, end hvad resultatet antyder, og havde det ikke været for Fährmann, der havde et par gode indgreb, kunne Mainz med lidt held havde taget fra Gelsenkirchen med point.

Abwehr:
Rafinha – Bayern München
Mestrene var overlegne på alle punkter mod et meget svagt Gladbach-hold. Rafinha var god til at sætte særligt Oscar Wendt under pres og stod også for oplægget til åbningsmålet.

Willi Orban – RB Leipzig
Har lidt samme rolle som Matip havde det i Ingolstadt under Hasenhüttl i sidste sæson. Orban er ikke videre spektakulær, men hvor er det dog effektivt. En grundsten i Leipzigs succes indtil videre.

John Anthony Brooks – Hertha BSC
Så gik den ikke længere for Köln. Godt nok fik Modeste igen scoret, men ellers var Brooks sammen med kollegaerne i defensiven god til at få lukket af for Köln.

David Alaba – Bayern München
Når Alaba spiller bare tilnærmelsesvist op til sit niveau, er han med afstand Bundesligaens bedste venstre back. Det gjorde han mod Gladbach, hvor han godt nok ikke for alvor blive testet i defensiven, men viste sine kvaliteter fremad banen med oplæg til Costas mål.

Mittelfeld:
Naby Keita – RB Leipzig
Han har været den helt store oplevelse hos oprykkerne, og søndag leverede han en ny, stor præstation. Højdepunktet var, da han besluttede sig for at drible forbi 3-4 Werder-spillere inden han sparkede bolden i mål. En af de mest spændende spillere at følge i årene fremover.

Nabil Bentaleb – Schalke 04
Scorede i sidste runde et godt bud på årets mål, og fulgte i denne uge trop med to mål mod Mainz. Er for alvor ved at etablere sig på den centrale midtbane ved siden af Goretzka.

Marco Fabián – Eintracht Frankfurt
Indrømmet, det er ved at udvikle sig til lidt af et man crush for formidable Fabián. Mexicaneren kom ikke på scoringstavlen i denne runde, men førte an i nedsablingen af HSV og tegnede sig for to assists.

Lázló Kleinheiser – SV Darmstadt
Bragte hjemmeholdet på vinderkurs kort tid efter Mario Gomez ellers havde udlignet. Gjorde det fortrinligt som dybdeliggende angriber.

Sturm:
Darío Lezcano – Ingolstadt
Det er ikke mange Ingolstadt-spillere der har fundet vej til vores foretrukne 11 i denne sæson, men når Lezcano scorer to gange for en klub, der inden denne runde kun havde nettet fire gange, så giver det en plads på rundens hold. 

Franco Di Santo – Schalke 04
Har været én stor skuffelse, siden han kom til klubben i sidste sæson, men var fremragende i søndagens kamp, hvor han stod for to oplæg. Med Embolo ude resten af året er vejen banet for mere spilletid til argentineren.

Trainer:
Julian Nagelsmann – TSG Hoffenheim
Otte kampe spillet og fortsat uden nederlag. Nagelsmann og Hoffenheim blev selvfølgelig begunstiget af, at Volland blev smidt ud efter blot seks minutter, men derfor er 3-0 i Leverkusen imponerende. Det samme var den måde han tackle

Læs et større portræt af Bundesligaens yngste træner nogensinde

You may also like
Rundens hold i Bundesligaen – runde 29: Rekord-Sancho,
Rundens hold i Bundesligaen uge 28: Bayern-dominans og Mainz i målhumør
Rundens hold i Bundesligaen – uge 27: Hattrick-Held Yussuf Poulsen
Rundens hold – uge 24: Big Bayern, tyrkisk supertalent og Funklende Fortuna