bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 7

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Torwart:

Ralf Fährmann (Schalke 04):
Färhmann stod en rigtig god kamp for Schalke, da de fik point hjemme mod Leverkusen. Han havde flere store redninger bla. på farlige frispark, og hvis det ikke havde været for ham, så kunne Schalke sagtens have tabt. Efter en times spil kunne han dog ikke gøre ved, at Leverkusen fik udlignet, da Baileys skud blev rettet af og fløj i en stor bue over en chanceløs Ralf Fährmann.

Abwehr:

Lukas Klostermann (RB Leipzig):
Højrebacken var uden tvivl én af de bedste på banen, da Leipzig gæstede Köln. Klostermann bidrog selv med en scoring, da han brød igennem i Kölns venstreside, og han afsluttede et gennemarbejdet Leipzig-angreb. I defensiven var han også utrolig stærk, og så var han dødsens farlig, når han kommer frem og slog indlæg ind mod bla. Yussuf Poulsen i boksen.

Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach):
Ginter og danske Jannik Vestergaard fik lørdag deres opgave for, da de stod overfor Hannovers brandvarme angriber Martin Harnik. Den tidligere Dortmund-spiller var god i hovedspillet, og han var især farlig, når han fik plads til at forlænge indlæg eller lign. ind i feltet. Ginter kom også selv på måltavlen efter 67 minutters spil, da midterforsvaren brugte sin fysik til at prikke et frispark i mål. Fire minutter senere kunne Vestergard og Ginter dog ikke holde Harnik fra fadet mere, men det endte alligevel med en 2-1-sejr til Gladbach, da Thorgan Hazard scorede på straffespark i overtiden.

Marc Bartra (Borussia Dortmund):
Bartra spillede en stor rolle, da Dortmund slog Augsburg 2-1, og han satte stort set ikke en fod forkert igennem kampen. I luftrummet var han suveræn, og Alfred Finnbogason havde ikke en chance, når spanieren kom imod ham. Dortmund er meget på bolden, og for at man kan være det, så kræver det også forsvarsspiller, som kan spille bolden nede langs jorden, og det kan Bartra altså også. Havde flere gode afleveringer frem i banen mod især Aubameyang. Generelt er Bartra kommet styrket ud af den forfærdelig skade, der ramte ham i Champions League sidste sæson mod Monaco, hvor Dortmunds bus blev ramt af et angreb inden kampen.

Caglar Söyüncü (SC Freiburg):
Den tyrkiske forsvarsspiller havde en væsentlige rolle i Freiburgs sejr på 3-2 hjemme over TSG Hoffenheim. Söyüncü var rigtig god på bolden, og han vandt de fleste af sine dueller samt sine tacklinger. Han var én af de spillere, der havde flest sprints – hele 17 af slagsen – hvilket vidner om en fantastisk arbejdsindsats. Söyüncü nåede også at lave et enkelt mål efter 18 minutters spil, da han headede bolden i mål.

Mittelfeld:

Thorgan Hazard (Boruissa Mönchengladbach):
Eden Hazard og Chelsea skuffede lørdag aften mod Manchester City, men brormand Thorgan blev matchvinder for Gladbach, da han var sikkerheden selv fra 11-meterpletten i det 94. minut. Hazard havde en masse højintense løb, som blev rigtig farligt flere gange, og hvis han var træt efter kampen, så er der intet at sige til, da han løb lidt mere end 11. km. Han var den spiller i kampen, der havde bedst styr på sine afleveringer, og det siger altså ikke så lidt, da han var rigtig meget på bolden.

Josuha Guilavogui (VfL Wolfsburg):
Selvom Guilavogui blev skiftet ud efter 80 minutter, så var han tæt på fremragende i de minutter han fik på banen. Godt nok startede det ikke så godt, da franskmanden modtog en advarsel kort inde i kampen, men han kom i den grad efter det. Hans pasningsspil var på rigtig højt niveau, og han fik ryddet op rigtig mange gange. Sidst, men ikke mindst, så stod han også for den ene scoring, som VfL fik sat ind lørdag eftermiddag.

Leon Goretzka (Schalke 04):
Goretzka spillede en rigtig solid kamp, da Schalke og Leverkusen fredag aften spillede 1-1. Midtbaneprofilen stod selv for hjemmeholdets eneste scoring, og generelt var han bare en ordentlig mundfuld for Leverkusen. Tyskeren var heller ikke bange for at skyde på mål, hvilket han fik gjort en håndfuld gange, hvor én af dem altså bar frugt, da han sparkede bolden i mål på et frispark.

Sturm:

Sebastian Haller (Eintracht Frankfurt):
Den 23-årige franskmand blev matchvinder for Eintracht Frankfurt, da han dukkede op i det 92. minut, hvor han flugtede bolden på flotteste vis i mål til 2-1. Det mål vil vi samtidigt også gerne kåre til rundens mål, da det simpelthen var forrygende, og så sikrede det samtidigt også Frankfurt de tre point mod Viktor Fischer og Mainz. Sebastian Haller leverede en solid indsats, hvor han arbejdede stenhårdt for holdet gennem samtlige minutter, hvilket altså gav pote til sidst.

Andriy Yarmolenko (Borussia Dortmund):
Selvom ukraineren “kun” spillede 64 minutter, så spillede han en forrygende kamp, hvor han også fik nettet til at blafre en enkelt gang. Målet kom efter bare fire minutters spil, hvor ukraineren viste sin styrke og ikke mindst gode teknik inde i det lille felt, da han satte bolden i mål med hælen. Det mål var så flot, at det bringer ham på rundens hold, da han konstant var en trussel, modsat angrebsmakker Aubameyang, der ikke havde nogen speciel sjov dag på kontoret.

Marcel Sabitzer (RB Leipzig):
En virkelig flot indsats af Leipzigs angriber, som lå og servicerede danske Yussuf Poulsen gennem store dele af Leipzigs kamp mod Köln. Han løb rigtig meget, faktisk nåede han at løbe hele 11,66 km. Østrigeren havde også en finger med i spillet, da Lukas Klostermann sparkede Leipzig i front, hvor han tænkte hurtigere end sin modstander, hvilket udmøntede sig i et mål. Generelt arbejdede han virkelig for holdet, og det er noget vi kan lide at se, derfor er han med på denne uges rundens hold.

Trainer:

Christian Streich (SC Freiburg):
Det var en meget hektisk kamp, Freiburg spillede mod Hoffenheim, hvor gæsterne fra Hoffenheim tog føringen efter 14 minutters spil. Men efter den scoring kom der noget fandenivoldskhed ind i Streichs spillere, der formåede at få vendt et nederlag til sejr på bare tre minutter. Der skal altså noget til, når man kommer bagud forholdsvis tidligt, men det ekstraordinære havde Freiburg lørdag eftermiddag. En vigtig sejr efter en lidt vakkelvorn sæsonstart.