bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Köln > Podcast: Magtkamp i Bayern, Heynckes-comeback og det nye Dortmund

Podcast: Magtkamp i Bayern, Heynckes-comeback og det nye Dortmund

I har ventet tålmodigt, og nu er vi endelig tilbage. I bedste Jupp Heynckess stil har vi børstet støvet af og er nu klar med denne sæsons første podcast. Og netop Heynckess kommer til at fylde en del i sæsonpremieren, hvor vi også kommer ind på problemerne i München, Dortmunds optur og problemerne for et par af traditionsklubberne som Köln, Werder og HSV.

Det var noget af en bombe, der faldt i München, da Ancelotti blev smidt på porten efter 3-0 nederlaget mod PSG. En fyring der gav indikationer om, at det ikke kun resultatmæssigt står sløjt til på Säbener Strasse, hvor der måske er ved at udspille sig en decideret magtkamp mellem Uli Hoeneß og Karl-Heinz Rummenigge.

Hvad den går ud på, kommer vært Arnela Muminovic og hendes to gæster Nicolai Lisberg og Henrik Hvillum meget mere ind på i denne podcast. Panelet vender også fremtidige træneremner i Bayern, hvor Nagelsmann ligner den oplagte favorit, oder was? For hvad skal vi lægge i Löws udtalelser om, at han en dag gerne vil tilbage og træne i Bundesligaen?

Mens der er lidt FC Hollywood tilstande i det sydtyske, så har de nærmeste rivaler fra Dortmund udnyttet Bayerns pointtab, hvor det under den nye træner Peter Bosz er blevet til den bedste sæsonstart i klubbens historie.

Men hvad er det helt præcist at Cruyff-disciplen har justeret på? Minder han mest om Klopp eller Tuchel, og hvorfor er spillestilen bedre egnet til Bundesligaen end Champions League? Panelet dykker ned i hollænderens taktiske værktøjskasse forud for storkampen i weekenden mod RB Leipzig.

Endelig så kommer vi også kort forbi et par af overraskelserne i denne sæson, hvor Hannover og Augsburg er at finde i toppen, mens Köln, Werder og HSV alle er at finde i bunden. Det sidste er måske slet ikke så overraskende endda.

Vært: Arnela Muminovic
Gæster: Henrik Hvillum og Nicolai Lisberg

Du kan abonnere på podcasten i iTunes lige her, og giv os også meget gerne en anmeldelse.

Vi vil udkomme hver anden uge resten af året, men skal vi stadig eksistere fra januar af, har vi brug for din hjælp. Da det ikke er helt gratis at producere sådan en podcast, søger vi en partner, der vil sponsorere os. Kan din virksomhed se en interesse i at indgå et samarbejde med Danmarks største side om tysk fodbold og nå ud til flere tusind lyttere, så er det måske dig, vi søger.
For nærmere info send da venligst en email til [email protected]

You may also like
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Tåregas, stortalenter og 21 mål på 240 minutter: De vildeste 28 timer i DFB Pokal-historien
Kuttenfans, BVB
Optakt: Borussia Dortmund – Gladbach: Borussia-derby på Mittelklasse
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Lodtrækning til ⅛-finalerne i DFB Pokal 2023/24
Leverkusen, stadion
Rejsereportage: Fem tyske kampe – en uge i Vesttyskland