bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 2

Rundens hold i Bundesligaen – uge 2

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 2 (4-2-3-1):

Screen Shot 2014-09-01 at 13.02.17

Tor
Timo Horn – FC Köln
Gedebukkene fik deres første Bundesliga-sejr i denne sæson, og det kan de blandt andet takke Timor Horn for. Målmanden havde rigeligt at se til mod Stuttgart, men han var sikker i sine indgreb og Köln er eneste hold, der endnu ikke har indkasseret et mål.


Abwehr
Oliver Sorg – Freiburg
Gladbachs offensib buldrede derudaf med en 7-0 sejr over Sarajevo i midtugen, men mod Sorg og Freiburg kom de til kort. Højre backen lukkede fint af, og fremadrettet havde han blandet to chanceskabende afleveringer, der burde have været forvandlet bedre.

Naldo – Wolfsburg
Pladsen kunne også være gået til kollega Knoche, der blandt andet reddede et forsøg på stregen, efter Grün havde fumlet godt og grundigt i det, men Naldos frisparks scoring er udslagsgivende her. Et mål der i øvrigt betyder, at han er den mest scorende forsvarsspiller i Bundesligaen nogensinde.

Marcelo – Hannover 96
At Hannover fik reddet en uafgjort hjem ude mod Hjulmand og Mainz, kan de roligt takke Marcelo for. Midterforsvaren var en klippe med blandt andet otte clearinger i løbet af kampen.

Benedikt Höwedes – Schalke 04
Intet hold uden en verdensmester. Höwedes og resten af Schalke-holdet havde det svært de første 25 minutter mod Bayern, men anføreren gik forrest og fik guidet sit hold tilbage på rette spor. Var også manden bag den kontroversielle scoring som sikrede Schalke deres første point i sæsonen.


Mittelfeld
Xabi Alonso – Bayern München
Når man har den fodboldhjerne, som Xabi Alonso render rundt med, så gør det knap så meget, at man stort set ikke har trænet med sine holdkammerater eller for den sags skyld taler sproget. 90 boldberøringer og en afleveringsprocent på 91 blev det til, inden han lod sig udskifte med godt tyve minutter tilbage. Gav prøver på hvilket våben hans lange, stejle, diagonale afleveringer kan blive for Bayern.

Mario Vrancic – Paderborn
Paderborn tog sin første Bundesliga-sejr nogensinde, da det blev til en 3-0 gevinst i Hamburg. En af profilerne bag den præstation var Vrancic, der udover den vigtige scoring til 2-0, voldte HSVs defensiv gevaldige problemer.

Marco Reus – Dortmund
Var lige ved at skabe en farlig situation, da han missede en ellers simpel boldberøring i begyndelsen af kampen, men herefter var Reus tilbage ved sit gamle jeg. En klassisk Reus scoring til 1-0 efterfulgt af assist til 2-0 vidner om, at han er på vej tilbage i storform.

Karim Bellarabi – Leverkusen
Måtte denne gang vente helt til det 86. minut, før han fik scoret, men Bellarabi havde en stor andel i, at Leverkusen fik vendt et truende nederlag til sejr. Er virkelig blomstret op under Schmidt her i begyndelsen, og mod Hertha havde han flere skud indenfor rammen end sinde holdkammerater tilsammen.

Hakan Calhanoglu – Leverkusen
Efter en lovende indsats i sidste runde tog Calhanoglu et skridt op i kampen mod Hertha. Tyrkeren trækker allerede trådende i det offensive spil, og så er hans dødbolde altid farlige. Havde fem chanceskabende afleveringer, hvoraf de to førte til scoringer. Rundens spiller.


Sturm
Elias Kachunga – Paderborn
Mål i premieren og mål igen mod HSV. Kachunga ser ud til at være den foretrukne spidsangriber, og når han præsterer, som han gør i øjeblikket, er der formentlig heller ikke nogen, der har en indvending mod det. Fik tilkæmpet sig en række frispark og kom frem til tre afslutninger, heraf de to inden for rammen.


Trainer:
André Breitenreiter – Paderborn
De fleste har allerede dømt Paderborn som sikker nedrykker, men Breitenreiter og co. har ikke tænkt sig at give op uden kamp. En af forklaringerne på den umiddelbare succes har været evnen til at få de nye spillere, som eksempelvis Kachunga, spillet ind på holdet. Som vi spåede inden sæsonen gik i gang skal holdet nok få scoret deres mål, og hvis de som mod HSV også kan holde stand bagude, bliver de en udfordring for mange andre hold i ligaen.

Honorable mentions:
Mkhitaryan, Firmino, Ujah, Sokratis, Diaz, Sakai, Lewandowski, Rode, Kiessling, Schieber, Spahic, Knoche, Hasebe, Rüdiger, Vogt

Ugens kamp: Wolfsburg – Frankfurt 2-2
Endnu en gang er Wolfsburg den ene part i rundens kamp, og endnu en gang har stakkels Junio Malanda en andel i den kåring. Den unge spiller brændte nemlig igen en kæmpe chance i slutminutterne, da han nærmest på stregen formåede at afslutte og tackle sig selv i en og samme omæring. Forud var gået en underholdende kamp med masser af chancer og godt spil, og så må vi heller ikke glemme at det også blev til Bundesliga-debut for Nicklas Bendtner, der fik godt tyve minutter på banen uden dog for alvor at gøre væsen af sig.

You may also like
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Tyske sprogblomster – de bedste, tyske fodboldudtryk
Rundens hold i Bundesligaen – runde 29: Rekord-Sancho,
Rundens hold i Bundesligaen uge 28: Bayern-dominans og Mainz i målhumør
Rundens hold i Bundesligaen – uge 27: Hattrick-Held Yussuf Poulsen