bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens buli-hold – uge 13

Rundens buli-hold – uge 13

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 2 (4-2-3-1):

Screen Shot 2013-11-25 at 13.13.20

Tor

Loris Barius (Mainz) – Karnevalsklubben har haft svært ved at finde en førstemålmand i denne sæson. Oftest har valget stået mellem de ældre Heinz Müller og Christian Wetklo, men kan den 21-årige Karius levere som i kampen mod Bremen, kan han blive det nye førstevalg. To sene indkasserede mål ændrer ikke ved, at han leverede en stor indsats.

Abwehr

Heiko Westermann (Hamburger SV) – Den tidligere Schalke-spiller har haft lidt af et revival. Først med landskampen på Wembley og nu på ugens Bulihold. HSV-forsvaret har set skidt ud de  sidste par runder, og selvom de kom bagud mod Hannover, så var Westermann medvirkende til at skabe stabilitet. Det er dog primært for sine tre chanceskabende afleveringer samt en assist han får pladsen her.

Philipp Wollscheid (Leverkusen) – En af de mange dygtige spillere, der er kommet ud fra Nürnberg de seneste par år. Var kort fortalt banens bedste mod Hertha og vandt blandt andet hele 14 dueller.

Jan-Ingwer Callsen-Bracker (Augsburg) – Forsvarsspilleren hører måske ikke til blandt mest teknisk begavede i Bundesligaen, men han kan sit kram. Var ganske enkelt en klippe i centerforsvaret og holdte en ellers giftig Hoffenheim offensiv fra de store chancer.

David Alaba (Bayern München) – venstrebacken har muligvis leveret bedre præstationer, men han var yderst solid i det defensive arbejde mod Dortmund. Lukkede fuldstændigt ned for Kuba og birog også til et offensive.

Mittelfeld

Philipp Lahm (Bayern München) – Endnu en solid præstation af Lahm – denne gang på dne centrale midt. Det ser måske ikke altid så spektakulært ud, men det var blandt andet hans fortjeneste, at Dortmund-offensiven og i særdeleshed Mkhitaryan var ekstremt tandløse. Leverede desuden den knivskarpe aflevering der førte til indlægget til Götzes scoring og lagde selv op til Müllers mål til 3-0.

Christoph Kramer (Gladbach) – Var simpelthen her, der og allevegne mod Stuttgart. Imponerende 100 boldberøringer og vandt samtidig sine dueller på midten af banen.

Patrick Herrmann (Gladbach) – Gladbach kan lige pludselig vinde flere fodboldkampe i træk, og det skyldes ikke mindst Herrmann. Kæmpede lidt indledningsvist på sæsonen med at ramme vanligt niveau, men mod Stuttgart var han blandt de allerbedste med to assists.

Eljero Elia (Werder Bremen) – Der er nok en del HSV-fans, der undrer sig over, at der ikke blev plads til Beister, men den tidligere Hamburg-spiller, sniger sig akkurat ind foran. Under Dutt er han så småt ved at finde tilbage til fordums styrke. Var med en scoring og en assist lige ved at orkestrere et storslået Werder-comeback

Halil Altintop (Augsburg) – Vi har tidligere været lidt efter Altintop, men han er godt i gang med at gøre vores profetier til skamme. To skud indenfor rammen og to mål er ganske enkelt klasse. Var sikker i sin boldomgang og kan blive guld værd i Augsburgs kamp mod nedrykning.

Sturm

Joselu (Frankfurt) – Det tidligere Real Madrid-talent blev inden sæsonstart lejet ud fra Hoffenheim, og indtil nu, har der ikke været det store at berette om. Men mod Schalke var han kampens spiller. To mål og tre chanceskabende afleveringer giver en plads i front foran en ellers også velspillende Max Kruse.

Trainer

Pep Guardiola – Det kan godt være, det var et skadesplaget Dortmund-hold, men Guardiola bestod testen med bravour. Havde klogeligt placeret Lahm på den defensive til at ødelægge Mkhitaryans spil og så var indskiftningerne af både Götze og Thiago veltimede. Spanien rokerede rundt i løbet af kampen, hvor Martinez måtte ned i centerforsvaret i stedet for Boateng, der havde et gult kort, men det skabte ikke unødvendig ro – tværtimod.

Honorable mentions:

Baumann, Stefan Bell, Emre Can, Paul Verhaegh, Götze, Robben, Beister, Okazaki, Ilisevic, Max Kruse, Di Santo

Ugens kamp:

Frankfurt – Schalke 3-3

For tredje gang i 13 kampe spiller holdet fra Gelsenkirchen 3-3, og kampen var fra første fløjt en underholdende affære med selvmål og skiftende føringer.

 

You may also like
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Tyske sprogblomster – de bedste, tyske fodboldudtryk
Rundens hold i Bundesligaen – runde 29: Rekord-Sancho,
Rundens hold i Bundesligaen uge 28: Bayern-dominans og Mainz i målhumør
Rundens hold i Bundesligaen – uge 27: Hattrick-Held Yussuf Poulsen