bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Resten af kampprogrammet i Bundesligaen offentliggjort
Meisterschale, Bundesliga, Bundesligasæson

DFL har nu vedtaget spilletidspunkter for runde 30-32 i både 1. og 2. Bundesliga, og dermed er hele kampprogrammet for denne sæson nu fastlagt.

Torsdag i sidste uge blev runde 27-29 fastsat, og nu har DFL så også fastsat de resterende kampe i Tysklands to bedste fodboldrækker.

Leverkusen og Bayern München mødes i et yderst interessant opgør lørdag den 6. juni klokken 15.30, mens Bayern lørdagen efter hjemme på Allianz-Arena tager i mod Gladbach i aftenkampen klokken 18:30.

Den udsatte kamp mellem Werder Bremen og Eintracht Frankfurt skal spilles onsdag den 3. juni klokken 20:30. Samme dag som Hannover og Dynamo Dresden spiller deres udsatte kamp.

Se spilletidspunkter for de resterende runder i Bundesligaen

Kampprogrammet for runde 30-32 har også fået endelige klokkeslæt i 2. Bundesliga, og her venter det store derby mellem Nürnberg med danske Asger Sørensen på holdet og Greuther Fürth lørdag den 13. juni klokken 13.00.

Se spilletidspunkter for de resterende runder i Bundesligaen

De sidste to runder i både 1. og 2. Bundesliga spilles traditionen tro på samme tid. For Bundesligaens vedkommende er det den 20. og 27. juni klokken 15:30, mens 2. Bundesliga afgøres den 21. og 28. juni ligeledes 15:30.

You may also like
St. Pauli, Stadionguide
Kampprogrammet for 2. Bundesliga 2020/21 offentliggjort
Union Berlin
Kampprogrammet for Bundesligaen 2020/21 offentliggjort
Medier, rygtebørs, transfer, kicker
Den tyske rygtebørs – hvilke medier er troværdige?
Borussia Dortmund, fankultur, tilskuere, optakt
DFL planlægger tilskuere på stadion fra september