bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Manuel Neuer forlænger med Bayern – bænkplads til Alexander Nübel?

Manuel Neuer forlænger med Bayern – bænkplads til Alexander Nübel?

FC Bayern München har forlænget kontrakten med Manuel Neuer, der frem til 2023 skal vogte buret hos rekordmestrene. Men til sommer kommer et nyt ungt stortalent i form af Alexander Nübel til klubben, hvad betyder den forlængelse for ham?

FC Bayern München har netop offentliggjort, at de har forlænget kontrakten med keeper Manuel Neuer frem til 2023. Det stiller dog en masse spørgsmål om målmandskampen hos Bayern i den kommende sæson, hvor de som bekendt også har sikret sig stortalentet Alexander Nübel fra Schalke 04.

Rygterne har ellers floreret i de tyske medier om, at Neuer ville prøve noget nyt, men nu har han altså bundet sig til klubben, som han har tørnet ud for siden 2011. Det gør ikke desto mindre konkurrencen om, hvem der skal vogte buret i næste sæson mindre spændende.

I Bayern München er man meget glad for forlængelsen med holdets kaptajn, som man samtidigt stadig betegner som verdens bedste målmand.

– FC Bayern München er lykkelige og meget tilfredse med, at Manuel Neuer har forlænget sin kontrakt frem til den 30. Juni 2023. Manuel er den bedste målmand i verden og vores anfører, fortæller Karl-Heinz Rummenigge i en pressemeddelse.

Manuel Neuer selv har brugt tiden, hvor der ikke har været spillet fodbold til at tænke tingene igennem. Her er den tyske keeper, der altså er 34 år, kommet frem til, at han gerne ville blive i Bayern – mens det også var vigtigt for ham, at målmandstræneren fortsatte i jobbet.

– Det har været vigtigt for mig også at kunne arbejde med vores målmandstræner, Toni Tapalovic. Med det klaret, ser jeg med stor optimisme mod fremtiden, og jeg føler mig hjemme og godt tilpas i Bayern. FC Bayern er og bliver en af de europæiske topadresser for en fodboldspiller, fortæller Neuer.

Manuel Neuer har vundet syv tyske mesterskaber med Bayern, fem pokaltitler, Champions League- og en klub-VM-titel. Derudover er den tyske landsholdsmålmand også blevet kåret til verdens bedste målmand hele fire gange.

Ikke desto mindre har skaderne begyndt at banke på døren de senere år, og selvom en alder af 34 ikke er noget voldsomt som målmand, så vil Neuer alligevel runde 37, når hans kontrakt udløber. Mon ikke, der sidder en Alexander Nübel et sted i Gelsenkirchen med et lidt lang næse efter dagens nyhed – for hvad skal der nu ske med ham?

Der har tidligere været rygter om, at Nübel og Neuer skulle deles om spilletiden, men den idé har Neuer tidligere være ude at afvise

Foto. www.fcbayern.com

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt Bundes Manager runde 10: Har du penge, så kan du få – dem fra Bayern som du peger på
Sæsonoptakt, Bayer Leverkusen
Optakt: Bayer Leverkusen – Bayern München: Den tidlige duel om die Meisterchale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til runde 2 i Bundes Manager: Dobbelt op på Bayern