bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Quiz: De 25 dyreste salg fra Bundesligaen

Transfervinduet nærmer sig, og et par af de tyske klubber har allerede været flittige med både indkøb og salg af nye spillere. Tag denne quiz og find ud af, hvor mange af de 25 dyreste salg foretaget af Bundesligaklubber, du kan huske.

Real Madrid, Barcelona, Manchester City og Liverpool. Europas største klubber har historisk set haft et godt øje til spillere i den tyske Bundesliga, og dette transfervindue bliver næppe nogen undtagelse. Faktisk er to spillere i denne sæson allerede røget direkte ind i top 6, når det kommer til de dyreste spillere, der er blevet solgt fra en Bundesligaklub.

Men det er ikke kun de udenlandske klubber, der lægger mange penge i Bundesligaen. Også internt bliver der handlet, hvor Bayern München ikke overraskende er klubben der har noteret sig for flest af de dyreste handler med fem af slagsen. En enkelt mere end Manchester City der også har nydt godt af Bundesligaens mange talenter.

Vi har samlet de 25 dyreste handler og opdaterer selvfølgelig vores quiz, hvis, eller rettere når, der kommer nye store salg denne sommer. Men her og nu skal du se, hvor mange rigtige du kan få på otte minutter.

Og når du har gjort det, kan du jo pasende se, om du er ligeså skarp, når det kommer til de dyreste indkøb i Bundesligaens historie

*Hvis du ikke kan se quizzen, så prøv at slå din AdBlocker fra

Prøv kræfter med flere quizzer om tysk fodbold i vores quizsektion

Kilde: Transfermarkt.de

foto: Eintracht.de


You may also like
Das Wunder vom Wildpark – Det glemte storhold fra Karlsruhe
Bundesliga, Bundesligatrøjerne
Historien bag de tyske klubnavne – Borussia, SV og eV. Hvad betyder forkortelserne?
Fodboldcitat, ejerforholdene
Da klassefjenderne mødtes for første gang – historien om kampene mellem Dynamo Dresden og Bayern München
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Guide: Fodboldrejse til Holstein Kiel