Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Podcast: Stor optakt til Bundesligasæsonen 2021/22 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Stor optakt til Bundesligasæsonen 2021/22
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester

Den nye Bundesligasæson står for døren, og derfor bruger vi i denne podcast lige knap 90 minutter på at se frem mod den kommende sæson. Hvem bliver mester? Hvem rykker ned, og hvordan går det alle danskerne i det tyske?

Fredag klokken 20:30 indledes den nye Bundesligasæson  med noget af en åbningsknaller, når Gladbach hjemme tager imod Bayern München. Rekordmestrene jagter deres tiende mesterskab i træk, men hvor stærke er de egentlig, her kort tid inden det går løs, og hvordan kommer Julian Nagelsmann til at klare sig i sin første sæson for Bayern?

Det er også tid til at se nærmere på de to formodet største rivaler fra RB Leipzig og Borussia Dortmund, der begge fremstår en smule svækket, men som måske kan lukrere på Bayern Münchens smalle trup. Og hvad med VfL Wolfsburg, Eintracht Frankfurt, Bayern Leverkusen og Borussia Mönchengladbach? Er der nogle af de hold, der kan komme i spil til mesterskabet, eller har de nok at gøre med at slutte i top 6?

I skrivende stund byder ligaen på hele 15 danskere, og selvom ikke alle har udsigt til lige meget spilletid, så kan det blive en stor dansk Bundesligasæson, hvorfor vi gennemgår mulighederne for de mest fremtrædende profiler med dansk pas.

Endelig så kigger vi også mod Bo Svenssons Mainz og de to oprykkere fra Greuther Fürth og VfL Bochum, inden vi ser lidt nærmere på 2. Bundesliga, der allerede er to runder gammel. En liga som vi kommer til at følge tættere end nogensinde før i de mange kommende udsendelser, hvor klubber som Schalke, HSV, Werder Bremen alle kommer under kærlig behandling.

Panelet udgøres som altid af Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg

Læs også: Bundesligatrøjerne for sæsonen 2021/22

Læs også 2. Bundesligatrøjerne for sæsonen 2021/22

 

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt Bundes Manager runde 10: Har du penge, så kan du få – dem fra Bayern som du peger på
Sæsonoptakt, Bayer Leverkusen
Optakt: Bayer Leverkusen – Bayern München: Den tidlige duel om die Meisterchale
Borussia Dortmund, BVB, Investorer, spilletidspunkter, optakt
Optakt: Borussia Dortmund – Bochum: Sanchos tilbagekomst