bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Gladbach i Guldduel, transfers og farvel til Rudi Assauer

Efter en lang vinterpause er vi igen klar med en podcast, der tager temperaturen på både 1. og 2. Bundesliga, vender Champions League og ser nærmere på nogle af vinterens mest interessante handler.

For første gang i mange år har vi en guldduel i Bundesligaen. Borussia Dortmund og Bayern München ser ud til at give hinanden kamp til stregen, men hvad med Gladbach? Die Fohlen ligger på en aktuel andenplads, men ingen eksperter regner dem for alvor som en del af titelkampen, og vores panel er da heller ikke overbevist om, at de kan holde ved trods fordelagtigt restprogram. Men hvorfor egentlig ikke? Hvad er det, Heckings tropper mangler for at nå helt til tops?

Det diskuterer Benjamin Leander, Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg i denne podcast, hvor der også er tid til at slå et kort smut forbi 2. Bundesligaen sidst i udsendelsen, ligesom panelet også kommer forbi en del af de mest opsigtsvækkende handler, vi har set i januar.

Bayerns Alphonso Davies har allerede fået spilletid siden sit skifte, og ligner en stjerne i svøb, men hvad med Jann-Fiete Arp, der skifter fra HSV til Bayern senest i 2020? Er det en ny tysk landsholdsangriber, eller har vi for høje forventninger til Arp efter den flotte start for HSV?

Endelig så vender vi også mulighederne i Champions League for de tyske hold, hvor særligt Dortmund må formodes at være ganske godt tilfredse med, at Tottenham er uden flere profiler til de to klubbers opgør, mens der forsat ikke levnes mange chancer til Schalke.

Helt til sidst er det også tid til at mindes Rudi Assauer, der efter flere års sygdom døde onsdag aften i en alder af 74 år.

Husk, at vi i samarbejde med Groundhopping Tours arrangere stor fodboldrejse til Gladbach, når de i påsken møder RB Leipzig i en kamp, der måske kan få afgørende betydning for deres gulddrømme. Læs meget mere om turen, hvor vi forhåbentlig også skal se kampe i både 2. Bundesliga og 3. Liga.

foto:borussia.de

You may also like
Optakt og spiltips runde 28: Der Klassiker – Bundesligaens største kamp i mange år
Optakt og spiltips runde 27: Mesterskabskamp og oprykningsduel i 2. Bundesliga
Podcast: Guldkamp, Kohfeldt, Gexit, Schalke-krise og det nye, tyske landshold
Optakt – Runde 25: Hamburg-Derby og Ruhr-hold i krise