Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Rundens hold - uge 21: Beundringsværdige Brandt - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold – uge 21: Beundringsværdige Brandt

Rundens hold – uge 21: Beundringsværdige Brandt

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, der på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjener en plads på rundens hold i Bundesligaen.

Denne 21. spillerunde har om noget været i de offensive folks tegn. 34 mål er der blevet scoret rundt omkring på de tyske Bundesligastadions i denne weekend. Vi har derfor også i denne omgang måtte fravælge en række af offensive profiler, der virkelig har toppræsteret, og som under normale omstændigheder, havde fået en plads på holdet. Beklager, Jadon Sancho.

Ligesom i sidste weekend, så er det Bayer Leverkusen, der dominerer rundens hold. Og sådan skal det også være, når man spiller lige så gennemført fantastisk, som Peter Bosz’ drenge gjorde fredag aften mod Mainz, hvor ”die Werkself” vandt med 5-1 ude over Mainz.

Vi kan også se, at Hertha er blevet tildelt et par pladser efter deres overraskende, men overbevisende 3-0 sejr på udebane over topholdet Gladbach. Vi kan bl.a. få øje på en Davie Selke, der fungerede rigtig godt som en frontmand i kontrafasen, hvor tyskerens kvaliteter virkelig kom til udtryk. Han bidrog blandt andet også med et mål og en assist.

I Bayerns 3-1-sejr over Schalke så vi også en James Rodriguez, der var i spilhumør. Han lagde flere fantastiske oplæg i løbet af kampen, hvor to af dem blev assists. Selvom vi måske i løbet af aftenen kunne tælle et par fejlafleveringer, så overstrålede hans kreative evner og flotte præstationer altså bare de små petitesser, som vi eventuelt kunne have fravalgt ham på.

Med Milot Rashichas to fantastiske mål i Werders flotte 4-0-sejr hjemme over Augsburg, var det unge talent også svær at komme uden om. Rashicha har haft en vild start på ”Rückrunden”, og han har nok indtil videre været Werders mest markante profil i 2019 samen med Maximillian Eggestein.

På trods af alle de fantastiske præstationer, der har været især i offensiven, i denne runde, så var der alligevel en mand, der overstrålede de andre.

Vi så generelt Leverkusens offensive folk præstere på et højt niveau i fredags, og alligevel var der en af dem, der kunne få sine holdkammerater til at se gennemsnitlige ud.

Mine damer og herrer, Julian Brandt. Den unge tyske kantspiller leverede på et absurd niveau i fredagens Leverkusen-sejr over Mainz, og i sammenspil med den eventyrlige præstation ramte han tre bemærkelsesværdige milepæle.

Han blev for første gang dobbelt målskytte i en Bundesliga-kamp, han var for første gang i en Bundesliga-kamp involveret i fire mål med som nævnt to scoringer og to oplæg til scoringer, og så blev han også den første Leverkusen-spiller siden 2015 til at være involveret i fire scoringer i samme ligakamp.

Og så må vi også sige, at det ikke var bare helt regulære hverken mål eller assists, han bidrog med. Alle Julians Brandts målinvolveringer var for på fodboldøjet en fryd at se på. Det var en storstilet facon, han fik markeret sin kamp nummer 200 i Leverkusen-trøjen på.

Det er ikke kun målene og oplæggene, der gør ham til ugens profil.

For igennem kampen så vi også et fantastisk drev med bolden, hvilket også kom til udtryk ved alle målene, vi så en mand, der rolig på bolden, når han skulle være det, og så så vi ham også tage en masse løb, der skabte rum til holdkammeraterne.

Julian Brandt, der i det meste af sin tid i Leverkusen har spillet på højrewingen, blev til fredagens kamp rykket ned på midtbanen, og det tyder umiddelbart på, at det sagtens kan vise sig at være en fantastisk løsning for Leverkusen.

På trods af, at vi kan finde en perlerække af flotte præstationer ud af Julian Brandts hidtidige 200 Leverkusen-kampe, så var fredagens kamp nok den bedste, den 22-årige tysker nogensinde har spillet.

For en kort opsummering kan vi bare sige, at Julian Brandt var en fornøjelse i fredags for fodboldelskeren, og hvis han kan levere flere præstationer, der kan nærme sig de højder, vi var vidner til på Opel-Arena i Mainz, så kan det godt blive svært for Rudi Völler og den sportslige ledelse i Leverkusen at afvise bud på deres 22-årige guldfugl, når vi når til sommerens transfervindue.

You may also like
EM-optakt: Bjarne Goldbæk – Den nye Schweinsteiger og sidste nat med klikken
De kontraktfrie spillere, David Alaba, Frederik Sørensen, Julian Draxler
De kontraktfrie spillere – hvad sker der med Alaba, Boateng, Draxler og Frederik Sørensen?
Ugens duel – David Alaba (Bayern München) mod Yussuf Poulsen (RB Leipzig)
Ugen der gik: Moukoko på græs, Hoeneß-kritik og ingen øl eller udebanefans