bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bulibold og Groundhopping Tours arrangerer fælles Bundesligatur

Bulibold og Groundhopping Tours arrangerer fælles Bundesligatur

Gladbach, optakt, Borussia Mönchengladbach

Så kan du godt sætte kryds i kalenderen. Bulibold arrangerer nemlig en fælles fodboldrejse i samarbejde med Groundhopping Tours. Turens hovedkamp bliver topbraget på Borussia Park mellem traditionsklubben Borussia Mönchengladbach og RB Leipzig. Udover denne kamp vil vi også se et par endnu ikke fastlagte kampe i 2. Bundesliga, 3. Liga eller Regionalliga.

Nu kan du komme med på den vildeste fodboldtur til Tyskland i påsken, når vi tager til Mönchengladbach for at se de lokale helte mod RB Leipzig, i hvad der formentlig er en direkte kamp om Champions League pladserne, og hvor der med al sandsynlighed er danskere involveret.

Kampen er endnu ikke programsat, men den bliver spillet i weekenden fra den 19-21 april, og når spilletidspunktet kendes, forsøger vi at smide et par kampe fra 2. Bundesliga, 3. Liga eller Regionalliga oven i programmet, så du som gæst for alvor får en forståelse for den fantastiske tyske fodboldkultur.

– Siden Bulibold.dk blev stiftet tilbage i 2013, har det været en drøm en dag selv at kunne arrangere en Bundesligatur. En Bundesligatur udover det sædvanlige vel at mærke. Med Groundhopping Tours har vi slået pjalterne sammen med et rejsebureau, der deler samme tankegang om, at det at se fodbold i Tyskland er meget mere end 2×45 minutter. Det handler om en forrygende stemning og en fantastisk fancene, som vi lover at præsentere på bedst mulige måde for vores gæster. Selvfølgelig med lidt klassik Bulibold-nørderi inkluderet, udtaler Nicolai Lisberg, der er medejer og stifter af Bulibold.dk og som beskæftiger sig med tysk fodbold for blandt andre Mediano og Tipsbladet.

Vi sørger for billetter, transport og overnatning til en yderst favorabel pris, og så sørger vi selvfølgelig for, at du er i trygge hænder hele vejen med kompetente og erfarne folk, der glædeligt deler ud af deres store viden om tysk fodboldkultur, stadionoplevelser eller Gladbachs ændrede taktiske udtryk under Dieter Hecking, hvis man er til den slags.

Om den kommende tur, og om samarbejdet mellem Bullibold.dk og Groundhopping Tours udtaler, Nicolai Bryde Nielsen, grundlægger af Groundhopping Tours; 

”Vores Bundesliga Bus har det seneste år været et kæmpe hit blandt mange danskere. Alle vores stadion besøg er altid nøje udvalgt ud fra vores grundværdier, som er passion, tradition, kærlighed og kvalitet.
Vi elsker at besøge klubber med store traditioner og masser af passion på tribunerne, da vi mener, det er her, du får de bedste fodboldoplevelser – og så er vi også fodboldromantikere. Groundhopping Tours er startet af på baggrund af kærligheden til at rejse ud og opleve en masse fodboldkultur rundt omkring i verden. Derfor har vi også en grøn profil og køber alle vores billetter direkte igennem klubber og aldrig på det sorte marked. Vi ønsker at levere høj kvalitet for vores rejsende ved at have de bedst uddannede guider på turene. Når vi siger uddannede, mener vi nogle af Danmarks mest berejste fodbold folk.

Nicolai, der er grundlægger af Groundhopping Tours, og som er guide på denne tur sammen med Henrik fra Bulibold, har set fodbold i 42 lande og besøgt mere end 250 stadions, heraf 29 i Tyskland.

Vi hos Groundhopping Tours, ser frem til denne tur i samarbejde med Bulibold, da vi nu også får tilført en masse Bulibold viden & nørderi til turen. Så en stor velkommen i bussen til alle jer fra Bulibold, vi lover jer en helt unik fodbold tur og en masse nye fodboldvenskaber.”

Vi kommer til at have base i Düsseldorf i de dage, vi er af sted. Düsseldorf er hovedstaden i Nordrhein-Westfalen, og byen er kendt for sit liv om aftenen og ikke mindst gaden Bolkerstrasse, der oftest betegnes som den længste bar i Tyskland, og hvor du kan nyde den lokale Altbier.

– Denne tur kommer til at give dit et unikt indblik i den tyske fodboldkultur, som fylder så uendeligt meget for lokalbefolkningen, særligt i Nordrhein-Westphalen hvor store og små traditionsklubber ligger op og ned af hinanden. Vi vil gerne give vores deltagere et indblik i kulturen, og give dem en helhedsoplevelse, hvor vi drikker den lokale øl, spiser den lokale mad og klæder jer på med den baggrundsviden, der skal til for at i kender baggrunden for klubben og dens tilhængere. Med base i den fantastiske by Düsseldorf har vi rig mulighed for at finde nogle ekstra kampe udover Mönchengladbach, så vi også oplever de mindre klubber, hvor kærligheden og passionen bestemt ikke er mindre end hos de store klubber. Jeg har selv boet i Düsseldorf og har besøgt de fleste klubber i området, og jeg glæder mig til at vise området frem til turens deltagere, udtaler Henrik Toudal Offersen, der skriver rejseguides for Bulibold.dk, og som har besøgt mere end 25 forskellige stadions i Tyskland.

Uanset om du har været af sted flere gange eller dette er din første fodboldtur til Tyskland, så garanterer vi en unik oplevelse, der adskiller sig fra det alle andre i branchen ellers tilbyder.

Velkommen ombord

Praktisk om turen:

Pris: 3.795,- pr. person ved i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse er 700,-.

Prisen inkluderer:
Bustransport T/R
3 nætter på centralt beliggende 4-stjernet hotel i Düsseldorf – Inklusiv morgenmad
Kampbilletter til Borussia Mönchengladbach – RB Leipzig samt 1-3 kampe yderligere. Dette afhænger, af hvordan kampene bliver fastlagt.
Guides under hele turen
Rejsegarantifond
Afrejse er fra København fredag d. 19. april kl. 7.00
Hjemkomst mandag d. 22. april om aften.

Tilmelding til turen sker her

 

Bulibold.dk og Groundhopping Tours forbeholder sig retten til at aflyse turen, såfremt der er for få tilmeldinger 30 dage før afrejse.

You may also like
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Optakt, Gladbach
Rocco Reitz – Stutteriets nye stjerneskud
Leverkusen, stadion
Optakt: Bayer Leverkusen – Gladbach: Gamle bekendte mødes i Leverkusen
Kuttenfans, BVB
Optakt: Borussia Dortmund – Gladbach: Borussia-derby på Mittelklasse