bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Bundesliga > 1. FSV Mainz 05 > Podcast: Die Mannschaft og kæmpe nedrykningskamp

Efter en landkampspause ruller bolden og vores podcast for alvor igen med Englische Woche. Og det går ikke stille af sig. Nedrykningskampen involverer efterhånden 12 hold, Nagelsmann lever op til Löws ros, Dortmund handler igen hos en konkurrent, og så findes der minsandten folk, der IKKE vil til Bayern.

Lu, Lu, Lu, Lukas Podolski. Den altid smilende angriber kunne næsten ikke få en bedre afsked, da han for et par uger siden blev matchwinner i sin afskedskamp mod England. Her i podcasten hylder vi Löws tro væbner, der, selvom han ikke fik den klubkarriere, mange havde spået, altid leverede, når han trak i nationaldragten.

Panelet, som igen består af Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg samt vært Søren Kusk, diskuterer Poldis betydning og karriere og ser også nærmere på fremtidens tyske landshold.

Vi skal selvfølgelig også forbi Bundesligaen, hvor det efterhånden begynder at se rigtig skidt ud for hold som Mainz og Augsburg. Ikke mindst fordi klubber som Wolfsburg og HSV fortsat høster point. For slet ikke at tale om Werder Bremen og Thomas Delaney, der er på alles læber i det tyske. Hvad er der lige der sker hos de grønblusede fra Weser?

Endelig skal vi i historietimen forbi det tyske landshold og et par gyldne anekdoter. For hvornår har landsholdet sidst tabt en straffesparkskonkurrence? Hvilken legendarisk spiller stod for det berømte spark?  Hvad gik skandalen i Gijon ud på, og hvilken tysker er i Frankrig mere upopulær end Hitler?

Vært: Søren Kusk
Gæster: Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg
Teknik og lyd: Daniel Sichlau

Du kan abonnere på podcasten i iTunes lige her, og giv os også meget gerne en anmeldelse.

Læs mere om Vesttyskland og Østrigs skandalekamp her 

Relateret
You may also like
Podcast: Magtkamp i Bayern, Heynckes-comeback og det nye Dortmund
Optakt: TSG Hoffenheim – Schalke 04
Rundens hold i Bundesligaen – runde 3
Optakt: TSG Hoffenheim – FC Bayern München