Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: Union Berlin - Schalke 04 - Kriseknaller i Berlin - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Union Berlin – Schalke 04 – Kriseknaller i Berlin

Optakt: Union Berlin – Schalke 04 – Kriseknaller i Berlin

Optakt, Union Berlin

Kampfakta:

Spillested: Stadion An der Alten Försterei 

Kamptidspunkt: søndag 15.30

Holdnyt:

Union Berlin

Union Berlin tilhængere må have en lidt ambivalent følelse med Bundesligaens genåbning. Det er nemlig blot blev til et enkelt point i løbet af de første fire kampe for oprykkerne, der formentligt igen skal begynde at kigge sig gevaldigt over skulderen.

Søndag blev det til et 4-1 nederlag ude mod Gladbach, hvor de aldrig var i nærheden af at kunne true die Fohlen.

Nedrykningsspillet kommer nærmere og nærmere, og point er derfor nødvendige inden for nærmeste fremtid, hvis Berlineren skal spille med i landets bedste række på den anden side af sommerferien.

Det kræver dog, at de finder tilbage til nogle af de dyder, de viste tidligere på sæsonen. Efter pausen har de lukket 11 mål ind og blot nettet to gange. I øvrigt er det værd at bemærke, at Marcus Ingvartsen har haft enten sidste eller næstsidste fod på de to mål.

Urs Fischer og resten af mandskabet må se uden om Becker, Ryerson og Gogia, der alle sidder ude med skader op til kampen mod Schalke. Til gengæld er Andrich klar igen efter endt karantæne.

 

Schalke 04

Hvor længe kan Schalke-ledelse holde hånden over træner David Wagner? Fire tabte kampe i streg for et mandskab, der ser sig selv som minimum en kandidat til de europæiske pladser, er langt fra acceptabelt. Værre endnu er måldifferencen på svimlende 1-10!

Werder Bremen var fjerde hold til at gøre sædet varmere under Wagner. Hjemmeholdet blev sendt endnu en tur i kulkælderen hjemme i Gelsenkirchen, hvor de tabte med 0-1 – en kamp der på papiret skulle være tre sikre point. I det opgør var Alexander Nübel tilbage i målet for Schalke, og selvom den kommende Bayern München målmand ikke kunne gøre noget ved Leonardo Bittencourts langskudsdrøn, så ligner det genvalg til ham søndag eftermiddag.

Læs også: Schalke 04: Hvor lang tid går der, før vaccinen kommer

Lyspunktet, hvis der findes sådan et i disse tider, må siges at være unge Weston McKennie, som igen var bedste mand, indtil han efter en lille time blev pillet ud.

Derfor er det heller ikke godt nyt, at netop McKennie er ukampdygtig mod Union Berlin, da han er i karantæne. Ikke på grund af sit armbånd med skriften “Justice for George Floyd“, som han bar under kampen mod Werder Bremen, men fordi han i den kamp fik raget sit femte gule kort til sig. Udover amerikaneren er Harit, Mascarell og Serdar ude med skader. Stambouli kan måske være med i truppen for første gang siden oktober måned.

Bud på holdopstillinger:

Union Berlin: Gikiewicz – Friedrich, K. Schlotterbeck, F. Hübner – Trimmel, Gentner, Andrich, C. Lenz – Ingvartsen, Bülter – Andersson

Schalke 04:
Nübel – Kenny, Kabak, Sané, Oczipka – Schöpf – Caligiuri, Matondo – Boujellab – Burgstaller, Raman

 

Vidste du, at…:

sidst de to hold mødtes vandt Schalke 2-1, men at Union Berlins mål ved den lejlighed blev scoret af Marcus Ingvartsen?
Se målet her

Spiltip:

To hold i krise kan betyde to ting. På den en side kan det blive en kedelig affære med mange dødbolde og nærkampe, hvor fysikken og en smule held bliver afgørende. På den anden side kan begge mandskaber komme ud som lyn og torden, for at bevise at de hører til i tysk topfodbold. Union Berlin har dog været mindst ringe af de to hold, og derfor tror vi også på en sejr til hovedstadsklubben på 2-0 – måske med Marcus Ingvartsen i målhumør endnu en gang.

Få spiltips til alle kampe i Bundesligaen hos SpilXperten

 

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 31. runde i 2. Bundesliga – Kiel Ahoi
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg