Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: Gladbach - Werder Bremen - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Gladbach – Werder Bremen
Borussia Mönchengladbach

Die Fohlen har haft en hård uge med to store nederlag og skal forsøge at rejse sig, når Bundeligaens bundprop kommer på besøg.

 

Gladbach:
Det har på ingen måde været Gladbachs uge. Først tabte de 3-1 til Freiburg efter en svag anden halvleg, og onsdag blev de så kørt godt og grundigt over af Manchester City i Champions League.

En kamp der i øvrigt blev flyttet fra tirsdag til onsdag grundet dårligt vejr, og som dermed har givet Schuberts troppen en enkelt dag mindre at forberede sig i.

Af samme grund er det måske meget godt at det netop er Werder, der kommer på besøg. Gæsterne er det hold, Gladbach har vundet flest kampe i mod i Bundesligaen (28 af slagsen), og for Raffael er det også det hold, han har scoret flest mål i mod.

Schubert må fortsat undvære Dominguez, Doucouré, Herrmann og Drmic, når Gladbach skal tilbage på rette spor. Vestergaard må efter alt at dømme se frem til en ny plads på bænken.

Werder Bremen:
Efter nederlag i pokal og i ligaen, så det ud til, at Werder endelig skulle opleve sejrens sødme, da de bragte sig foran mod Augsburg. Men så ødelagde de grønblusede det nok en gang for sig selv, og så kunne gæsterne rejse fra Weser med en 2-1 sejr i bagagen.

Dermed er Bremen placeret på en sidste plads i ligaen efter de første to spillerunder. I midtugen var der flere dårlige nyheder, da Yatabaré kørte galt i en Ferrari. Heldigvis skete der ikke noget med ham, men bilen, som han i øvrigt havde lånet af holdkammerat Sané, blev smadret.

Det er stadig væk tidligt på sæsonen, men et nederlag mod Gladbach, og Skripnik må kunne begynde at mærke, at sædet brænder.

Den pressede træner skal forsøge at levere et resultat uden Caldirola, Garcia, Bargfrede, Bartels, Eilers, Kruse og Pizarro.

Karantæner:
Gladbach: Ingen
Werder Bremen: Ingen

Bud på startopstillinger:
Gladbach: Sommer – Elvedi, A. Christensen, Jantschke – Strobl, Kramer – Traoré, Wendt – Stindl – Hazard, Raffael
Werder Bremen: Wiedwald – Gebre Selassie, L. Sané, Moisander, Ro. Bauer – Fritz, Grillitsch – S. Yatabaré, Junuzovic, Gnabry – Johannsson

Vidste du, at…:
i de seneste fem udekampe i Gladbach har Werder kun hentet et enkelt point og lukket 19 mål ind?

Dom:
Gladbach spillede faktisk hæderligt i store dele af kampen mod City, og det er også svært at forestille sig andet end en hjemmesejr. Gæsternes defensiv er blandt ligaens dårligste, og med en offensiv der mangler Pizarro, Kruse og Bartels er de ikke meget bedre i den anden ende. Det bør blive til en klar sejr til Gladbach. 3-1.

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Tåregas, stortalenter og 21 mål på 240 minutter: De vildeste 28 timer i DFB Pokal-historien
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg