bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Bayern München – Ingolstadt

Optakt: Bayern München – Ingolstadt

Optakt, Bayern München, øl på stadion

Ancelottis tropper kan sætte ny Bundesligarekord, når de møder Ingolstadt, mod hvem de aldrig har afgivet point.

Bayern München:
2-0, 5-0, 6-0, 2-0, 5-0. Hvis man havde forventet at se Bayern slække lidt på koncentrationen efter Pep, er det i hvert fald ikke til at se foreløbigt.

Ancelottis mandskab har gjort rent bord i de kampe, de har spillet indtil videre, og holdet har endnu ikke lukket mål ind. I Bundesligaen lyder målscoren på 8-0, og skulle de holde nullet endnu en gang mod Ingolstadt samtidig med, at de scorer tre i den anden ende, vil det være den bedste Bundesligastart nogensinde.

I midtugen var det Rostov, der fik ørerne i den velsmurte Bayern-maskine i en kamp, hvor Kimmich nok en gang kom på måltavlen. Det unge talent har nu inden for ti dage scoret sine første mål på landsholdet, i Bundesligaen og i champions League.

Ancelotti fortalte allerede på pressemødet forud for lørdagens kamp, at Kimmich begynder inde. Italianeren afslørede samtidig også, at Coman kunne se frem til en startplads, mens Robben er med på bænken,

Alaba, Müller og Lahm døjer alle med et maveonde og er ikke med.Boateng og Badstuber er så småt på vej tilbage, men ingen af dem er endnu klar til at indgå i truppen.

Ingolstadt:
Efter et enkelt point i den første kamp, måtte Ingolstadt gå tomhændet fra banen, da de i sidste runde tabte med 2-0 hjemme mod Hertha BSC.

Holdet er dermed oppe på syv kampe i ligaen uden sejr, hvis vi tæller afslutningen på sidste sæson med i statistikken. Det er dårligst af samtlige Bundesliga hold.

Selvom det altså ikke spiller for Kauczinski og hans hold, skal vi dog ikke forvente, at Martin Hansen får chancen i målet. Nyland virker til at være førstevalget, som situationen er nu.

Ingolstadt må kun undvære Kittel, der endnu ikke er klar efter sin skade. I træningen op til kampen har Kauczinski forsøgt sig med to defensive midtbanespillere for at dæmme ned for Bayern.

Karantæner:
Bayern München: Ingen
Ingolstadt:
Ingen

Bud på startopstillinger:

Bayern München: Neuer – Kimmich, Javi Martinez, Hummels, Juan Bernat – Xabi Alonso – Vidal, Renato Sanches – TComan, F. Ribery – Lewandowski
Ingolstadt:
Nyland – Levels, M. Matip, Tisserand, Suttner – Roger – P. Groß, Morales – Lex, Leckie – Lezcano

Vidste du, at…:
Ingolstadt er det eneste Bundesliga-hold (hvis vi fraregner RB Leipzig), som Bayern aldrig har smidt point i mod? Det var i øvrigt i mod Ingolstadt at Bayern i sidste sæson sikrede sig både titlen som Herbstmeister og senere Meister.

Dom:
Ingolstadt har et par hurtige folk, der kan true hjemmeholdet, men det er alligevel lige lovligt optimistisk at tro på, at de reelt set kan udgøre en trussel. Der er ganske enkelt for stor forskel på kvalitet og form til at det kan blive spændende. Også selvom hjemmeholdet må undvære flere stamspillere. 3-0.

You may also like
Schalke 04, maskot, Comebacks
Optakt til 8. runde i 2. Bundesliga: Klassisk HSV og Schalke under stregen
Fans, spilletidspunkter, kampprogram, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til 7. runde i 2. Bundesliga: Er HSV igen HSV?
Taktisk analyse, Driblestærke
Optakt: Freiburg – Borussia Dortmund: Er Edin Terzic fyringstruet?
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester
Optakt: Wolfsburg – Union Berlin: Danskermøder i Wolfsburg inden stor CL-aften for Union