bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Nürnberg > Optakt til 31. spillerunde i 2. Bundesliga. Dobbelt op på topopgør
Optakt, Schalke

Schalke 04 trækker stille og roligt fra i toppen efter en 5-2 sejr over Darmstadt i et forrygende opgør. Darmstadt derimod risikerer at blive hægtet af inden de tre sidste runder. St Pauli og Werder Bremen skuffede begge, og endelig har Dynamo Dresden brug for noget nært et mirakel, hvis de skal undgå 16. pladsen.
Her er optakten til den fjerdesidste runde i verdens bedste næstbedste liga, hvor de fire øverste i tabellen mødes indbyrdes.

 

Fortuna Düsseldorf-Dynamo Dresden fredag kl. 18.30
I det ene af fredagens opgør har Dynamoerne i den grad kniven på struben. Sidste rundes nullert hjemme mod Kiel gør det umanerligt svært for sakserne, at undgå ekstra kampe om at blive i ligaen. Fortuna Düsseldorf derimod kan med en sejr sikre sig matematisk. Jeg tror på en Düsseldorf sejr
Bulibolds tip: 2-0

 

Karlsruher SC-FC Ingolstadt 04 fredag kl. 18.30
I fredagens anden kamp er der derimod intet på spil. Karlsruhe kan intet nå, og Ingolstadt er rykket ned. Karlsruhe forkæler hjemmepublikummet med en klar sejr.
Bulibolds tip: 3-0

 

Schalke 04-Werder Bremen lørdag kl. 13.30. Kampen vises på 3Max.
Så er vi fremme ved lørdagens kampe, hvor den første er det absolutte topopgør mellem nummer hhv. 1 og 2.
Schalke har ikke set sig tilbage, siden Mike Büskens tog over og vandt senest med imponerende 5-2 ude over Darmstadt. Werder derimod har i begge de seneste to opgør måttet nøjes med 1-1. Jeg tror, at Schalke med Terodde og Büller i topform marcherer videre.
Bulibolds tip: 3-1

 

Læs også: Simon Terodde – Tysklands bedste angriber på anden klasse

 

Holstein Kiel-1. FC Heidenheim lørdag kl. 13.30
Lørdagens andet tidlige opgør betyder til gengæld ikke alverden. Kiel er ikke matematisk sikre endnu, men de tog et stort skridt mod en ny sæson i ligaen ved ikke at tabe i Dresden. Heidenheim er elendige ude, så storkene render med de tre point.
Bulibolds tip: 2-0

 

SSV Jahn Regensburg-HSV lørdag kl. 13.30
I den sidste af de tidlige kampe skal HSV bruge en sejr, hvis klubben vil holde fast i en meget spinkel oprykningschance. ”Die Rothosen” affejede senest Karlsruhe hjemme men har det altså med at dumme sig, hver gang det dufter en smule af oprykning. De smider også point her.
Bulibolds tip: 1-1

 

FC St Pauli-Darmstadt 98 lørdag kl. 20.30. Kampen vises på 3Max.
Endnu et topopgør – denne gang mellem nummer 3 og 4. Darmstadt har tabt de to seneste kampe og ser ud til at have tabt pusten. St. Pauli inkasserede et højst ubelejligt mål i overtiden ude mod Sandhausen og har således kun hentet to point i de seneste to kampe. Med publikums opbakning bag sig kommer ”Die Kiezkicker” op på hesten igen.
Bulibolds tip: 3-1

 

SC Paderborn 07-Hannover 96 søndag kl. 13.30
Så er vi fremme ved den første af søndagens tre kampe. Paderborns sæson er slut, men Hannover skal bruge en sejr for at føle sig helt sikre. Hannovers motivation kombineret med Paderborns elendige hjemmebane statistik gør forskellen her.
Bulibolds tip: 0-3

 

1. FC Nürnberg-SV Sandhausen søndag kl. 13.30
To hold, der i hver sin ende har været lige ved og næsten. Nürnberg er seks point fra 3. Pladsen, og Sandhausen var længe involveret i nedrykningskampen men har nu seks point ned til Dresden. Jeg tror holdene får et point hver.
Bulibolds tip: 1-1

 

Erzgebirge Aue-FC-Hansa Rostock søndag kl. 13.30
I rundens sidste opgør kan Hansa Rostock sikre sig endnu en sæson i 2. Bundesliga. ”Die Koggen” har ikke tabt i de seneste seks runder og vinder denne kamp mod et Aue mandskab, der trods en 2-0 sejr i seneste runde bare har for langt op til 16. pladsen.
Bulibolds tip: 0-2

 

3. Liga
Toptrioen i 3. Liga vandt alle, mens Osnabrück på 4. pladsen måtte nøjes med uafgjort i udekampen i Halle.
Førerholdet Magdeburg vandt i et forrygende målorgie 5-4 ude over Verl. Kaiserslautern gjorde det med en 3-1-sejr svært for Saarbrücken at nå op til top tre.
Det ligner dermed fortsat, at Magdeburg rykker op på førstepladsen, og at K´lautern og Braunschweig må kæmpe om den anden direkte oprykningsplads, men hvor taberen af den duel dog får to ”Relegationsspiele.”

 

Få spiltips til tysk fodbold hos SpilXperten 

 

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
HSV, Hamburger SV, Nur der HSV
HSV får UEFA til at ændre Målhymne til EM
Hansa Rostock, fodboldrejse, guide, Ostseestadion
Optakt til 34. og sidste runde i 2. Bundesliga – Hansa eller Wehen og dåseølsderbyet
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?