bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Nürnberg > Optakt til 30. spillerunde i 2. Bundesliga – Kampen om oprykning er blevet en femkamp
2. Bundesliga

Der kom afklaring på nogle ting i 29. runde i den næstbedste tyske række. 1. FC Nürnberg åbnede topstriden og gjorde med en sejr hjemme over Darmstadt firkampen om oprykning til en femkamp.
I bunden sikrede Sandhausen sig med sejren over Dynamo Dresden, der nu får umanerlig svært ved at undslippe 16. pladsen. Det betyder, at 30 spillerunde består af tre kampe med meget på spil og fem ”ligegyldige” kampe.

 

SV Sandhausen-St Pauli lørdag kl. 13.30
Der er ingen fredagskampe i denne spillerunde, så runden starter med tre tidlige lørdagskampe. I den første tager Sandhausen, der nu har 6 point ned til Dresden og må være i sikkerhed, imod St Pauli, der måtte nøjes med en remis hjemme mod Werder. Samtidig er det en kamp mellem et ikke særlig godt hjemmehold mod et næsten lige så ringe udehold. Motivationen må dog være i Paulis favør.
Bulibolds tip: 0-3

 

Hannover 96-Fortuna Düsseldorf lørdag kl. 13.30
På pladserne i tabellen lige over Sandhausen finder vi Hannover og Düsseldorf. Begge hold kan spille frisk til velvidende, at de begge bliver at finde i 2. Bundesliga i næste sæson.
Bulibolds tip: 2-2

 

Dynamo Dresden-Holstein Kiel lørdag kl. 13.30
Det er i den grad ”Höchste Eisenbahn” for Dresden. Klubben skal vel vinde alle sine resterende kampe, og det kan endda vise sig ikke, at være nok. Kielerne kommer med en flot hjemmesejr over HSV i bagagen og har intet at spille for.
Bulibolds tip: 2-1

 

HSV-Karlsruher SC lørdag kl. 20.30, kampen vises på 3Max
Hamburgerne må se tilbage på endnu en skuffende sæson. Nederlaget i Kiel afgjorde endegyldigt, at oprykningen igen glipper for ”Die Rothosen.” Nu gælder det om at slutte sæsonen fornuftigt af, og det kan sagtens gå ud over Karlsruhe.
Bulibolds tip: 4-0

 

Læs også: Hvad blev der af…? HSV – fra mesterskaber og Europa til den næstbedste række

 

FC Ingolstadt 04-SC Paderbon 07 søndag kl. 13.30
Endnu en kamp, hvor det blot gælder om at slutte sæsonen fornuftigt af. Ingolstadt er rykket ned, og Paderborn slutter et sted i midten af tabellen. Paderborn er dog et så godt udehold, at de snupper sejren her.
Bulibolds tip: 0-2

 

Hansa Rostock-Jahn Regensburg søndag kl. 13.30
Hansa kom ned på jorden efter den fine sejr over St. Pauli, og Regensburg skuffede ligeledes hjemme mod Ingolstadt. Den her kamp kan både blive en pige eller en dreng. Jeg tror på, at begge får point.
Bulibolds tip: 2-2

 

FC Heidenheim-Erzgebirge Aue
Endnu en ligegyldig kamp. Heidenheim kan takke deres elendige udebane statistik for, at de ikke spiller med om oprykningen, og Aue har generelt bare været elendige.
Heidenheim er dog stadig et fremragende hjemmehold, så det kan blive grimt for Aue.
Bulibolds tip: 5-0

 

Werder Bremen-1. FC Nürnberg søndag kl. 13.30
I næste kamp er der til gengæld alt på spil. Werder fik et point med fra Millerntor, mens Nürnberg meldte sig ind i oprykningskampen. Det kan sagtens blive en låst affære, hvor ingen af holdene tør spille sig ud.
Bulibolds tip: 1-1

 

Darmstadt 98-Schalke 04 søndag kl. 13.30, kampen vises på 3Max
Schalke er pludselig blevet duks i ligaen mens Darmstadt er røget udenfor top-3. Mike Büskens har gjort et fremragende arbejde for ”Die Knappen”, og holdet er nu favorit til en direkte oprykningsplads. Begge hold skal møde direkte konkurrenter i de næste to runder, så alt kan ske. Jeg tror dog, Schalke tromler videre.
Bulibolds tip: 1-2

 

3. Liga
I kampen om at erstatte Ingolstadt, Aue og måske Dresden var der status quo. Magdeburg kom tilbage på sejrssporet, men da de tre øvrige tophold ligeledes vandt, så ligner tabellen sig selv. Det ligger til især Magdeburg men også K´lautern, mens Braunschweig ligger på 3. pladsen med 6 point ned til nummer 4.

 

 Få spiltips til Bundesligaen hos SpilXperten

 

Foto: www.Bundesliga.com

You may also like
Andy Brehme, Kaiserslauterne
Optakt til runde 23 i 2. Bundesliga: Steffen Baumgart til HSV og farvel til Andy Brehme
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til 22. runde i 2. Bundesliga: Nye trænere i Kaiserslautern og HSV
Sæsonoptakt, Bayer Leverkusen
Optakt: Bayer Leverkusen – Bayern München: Den tidlige duel om die Meisterchale
HSV, Højdepunkter, Optakt, Hamburger SV
Optakt til 21. runde i 2. Bundesliga: Hamburg-klubber i udbrud?