bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Mediano bulibold podcast: Tilskueruroligheder, Lahm-farvel og Keegan

Mediano bulibold podcast: Tilskueruroligheder, Lahm-farvel og Keegan

Efter en lang, lang vinterpause, er vi som HSV nærmest genopstået fra de døde og igen klar til at diskutere tysk fodbold. Ja, faktisk vil vi fremover udkomme oftere, så der er masser af grund til at lytte med i denne udsendelse, hvor vi kommer forbi tilskueruroligheder, Lahm-farvel, Champions League og ikke mindst Kevin Keegan og hans tid i netop HSV.

Forårssæsonen er kun et par runder gammel, men der har allerede været masser at tage fat på. Dortmund – RB Leipzig blev ramt af store tilskueruroligheder, som betyder, at Sydtribunen i den næste kamp mod Wolfsburg forbliver tom. Panelet, der denne gang består af Oscar Rothstein og Nicolai Lisberg, ser nærmere på fankulturen i det tyske, hvor politik og vold er på vej ind på stadion.

Der bliver også tid til at stikke fingeren i jorden og tage et check på Bundesligaen, som den ser ud netop nu. Hvor er alle de klassiske tophold henne, og hvem af Freiburg, RB Leipzig og Frankfurt har egentlig overrasket mest?

Vi kommer selvfølgelig også forbi Philipp Lahm, der for nyligt offentliggjorde, at han stopper karrieren efter denne sæson, men til klubbens store ærgrelse ikke fortsætter som sportsdirektør.

Endelig kigger vi også frem mod både Champions League og den kommende Bundesliga-runden, inden vi til sidst bliver helt rørstrømske, når vi i historietimen kommer forbi fødselar Kevin Keeegan og hans tre år i HSV, hvor det blev til mesterskab, Ballon d’or titler og en legendarisk kærlighedssang – det er jo Valentin…

Du kan abonnere på podcasten i iTunes lige her, og giv os også meget gerne en anmeldelse.

Vært: Søren Kusk
Gæster: Oscar Rothstein og Nicolai Lisberg
Teknik: Daniel Sichlau

You may also like
Bayern München, Pyro teknik, FC København
Thomas Müller efter sejren mod FC København: ”Vi er blevet mere stabile”
Bayern München, optakt, Manuel Neuer
Podcast: Neuers angreb på Bayern, tysk transfervindue og kokainskandale i Frankfurt
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester
Podcast: Spørgsmål special: Tysk VM-skuffelse, Bundesligaoplevelser og de næste store salg
Champions League UEFA, højdepunkter
De tyske holds chancer i Europa