bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Marvin Schwäbe på plads i 1. FC Köln

Marvin Schwäbe på plads i 1. FC Köln

Først var det Anthony Jung, der forlod Brøndby på en fri transfer for at drage til Werder Bremen, og nu er det så målmand Marvin Schwäbe, der forlader de danske mestre for i stedet at tørne ud for 1. FC Köln i den kommende sæson.

1. FC Köln reddede med nød og næppe endnu en sæson i Bundesligaen, da de i et par intense Relegationskampe mod Holstein Kiel samlet vandt med 5-2. Forberedelserne mod den kommende Bundesligasæson, der sparkes i gang i weekenden fra den 13-15 august, er i fuld gang, og i dag kunne klubben så præsentere den nu tidligere Brøndby målmand Marvin Schwäbe som ny spiller.

– Jeg ville ubetinget tilbage til Tyskland, og jeg er meget glad for, at jeg har kunne skrive under med en super klub i en skøn by. De har desuden fremlagt et godt perspektiv og chancen for en fair konkurrence. Jeg vil gøre mit bedste til, at vi kan få en mere succesrig sæson, lyder det fra Marvin Schwäbe til klubbens hjemmeside.

Den fair konkurrence han omtaler handler selvfølgelig om, at han skal forsøge at sikre sig pladsen i buret på bekostning af Timo Horn, der har været fast mand i flere år, men som de seneste par sæsoner ikke har kunne levere på det niveau, der blandt andet gjorde ham landsholdsaktuel for et par sæsoner tilbage, hvor han var udråbt til at være en af Tysklands største målmandstalenter og blev sat i forbindelse med et skifte til større klubber.

Marvin Schwäbe er den fjerde handel denne sommer for 1. FC Köln, der indtil videre har hentet Mark Uth, Dejan Ljubicic og Timo Hübers på frie transfers, ligesom træner Steffen Baumgart er kommet til.

Marvin Schwäbe har tidligere repræsenteret klubber som SC Hassia Dieburg, Offenbacher Kickers, Eintracht Frankfurt, Tog Hoffenheim, VfL Osnabrück og Dynamo Dresden, men han har endnu sin Bundesligadebut til gode.

 

Foto: www.fc.de

You may also like
Leverkusen, stadion
Rejsereportage: Fem tyske kampe – en uge i Vesttyskland
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
David Wagner – godt humør, men også god træner?
Mathias Olesen
Interview med Mathias Olesen — 1. FC Kölns dansk-luxembourgske midtbanetalent
Corona, reglerne, Bundesligaen, karantæne, Geisterspiele, vaccinekritisk
FC Köln smider vaccinekritisk Team manager på porten