bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Kampprogram runde 22-28 i 1. og 2. Bundesliga
Borussia Dortmund, optakt

Så kan du godt begynde at planlægge din næste fodboldtur, for DFL har netop fastlagt kampprogram for både 1. og 2. Bundesliga fem til midten af april.

Det meste af restprogrammet for dette års 1. og 2. Bundesliga er nu fastlagt, og det er dermed tid til at plotte datoer i kalenderen for din næste fodboldtur.

Måske du vil en tur til München og opleve en potentiel direkte mesterskabsduel mellem Bayern München og Borussia Dortmund, når de to tophold tørner sammen lørdag den 6. april klokken 18:30. Eller hvad med en tur til Berlin, når Hertha tager imod BVB på et udsolgt Olympiastadion den 16. marts?

Den 2. marts tager sæsonens positive overraskelse fra Gladbach mod de forsvarende mestre fra Bayern München, mens Eintracht Frankfurt, hvis fans har skabt en fantastisk stemning i Europa i denne sæson, spiller hjemme mod VfB Stuttgart søndag den 31. marts i et opgør, hvor der med garanti bliver gang i den på lægterne.

Er du mere til 2. Bundesliga, så er det nu, du har chancen for at opleve et Hamburg-derby, når St. Pauli søndag den 10. marts tager i mod rivalerne fra Hamburger SV på legendariske Millerntor i årets vel nok største kamp i 2. Bundesliga

Ellers er et besøg på Stadion an den alten Försterei, hvor hjemmeholdet Union Berlin holder til altid et besøg værd.

Se hele kampprogramet for Bundesligaen her

Se hele kampprogrammet for 2. Bundesliga her

Få 3 tilbud på billetter til din fodboldrejse i Tyskland

Vi har lanceret et samarbejde med VisitFootball, der gør, at du helt gratis og uforpligtende kan indhente tre tilbud på din fodboldrejse og vælge den, der passer dig bedst. På den måde kan du gøre din fodboldrejse til Tyskland og Bundesligaen så billig og enkel som mulig. Alt du skal gøre er at udfylde nedenstående formular, så sørger VisitFootball for at indhente og sammenligne de bedste priser og tilbud fra fodboldrejse-bureauerne.

Læs meget mere om din næste fodboldrejse i vores rejsesektion, hvor vi har guides til stadioner 1. og 2. Bundesliga samt 3. Liga

You may also like
Hannover, optakt, højdepunkter
Spillerunde 20-25 for både 1. og 2. Bundesliga fastlagt
Optakt, Borussia Dortmund, fodboldrejse, spilletidspunkter, sæsonkort, spillerunder
DFL fastsætter yderligere to spillerunder i både 1. og 2. Bundesliga
Optakt, BVB, Borussia Dortmund, spilletidspunkter
Spilletidspunkter for runde 1-7 i sæsonen 2022/23 er fastlagt
Kampprogram, 2. Bundesliga 2022/23
Kampprogram for 2. Bundesliga 2022/23 offentliggjort