bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Kampprogram for Bundesligaen – planlæg din næste rejse

Der er fortsat næsten to måneder til det går løs, men næste års kampprogram for Bundesligaen er netop blevet offentliggjort, og dermed kan du allerede nu begynde at planlægge din næste fodboldrejse til verdens bedste liga.

Se det prægtige Allianz-Arena i München, oplev den gule mur i Dortmund, mærk det historiske vingesus på Olympiastadion i Berlin eller tag turen til det autentiske Stadion An Der Alten Försterei hos Union Berlin.

Bundesligaen byder også næste år på storslåede oplevelser, og det hele sparkes i gang fredag den 16. august, når de forsvarende mestre fra Bayern München møder Hertha BSC.

Det første Revierderby mellem Schalke og Dortmund spilles på Veltins-Arena i Gelsenkirchen i weekenden den 25-27. oktober, mens Dortmund to runder senere skal en tur til Allianz-Arena i den første Der Klassiker i sæsonen.

Det første imødesete Berlinderby mellem oprykkerne fra Union og “storebror” fra Hertha BSC spilles i den første weekend i november og dermed en uge før 30-års dagen for Murens fald.

Sidste runde hvor alle kampe spilles samtidig finder sted den 16. maj, mens der traditionen tro er pokalfinale ugen efter.

Download det komplette kampprogram til Bundesligaen

Planlæg din næste fodboldrejse og få gode råd til, hvordan du får billetter i vores rejsesektion

You may also like
Spilletidspunkter i Bundesligaen fastlagt for runde 18-21
homoseksuelle
Har Bundesligaen fået sin første homoseksuelle spiller?
Mål og højdepunkter: Frankfurt – Bayern München 5-1
Bundesligaen, Bundesliga
Bundesligaen er den mest målrige liga i Europa