bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Kaiserslautern > Kampprogram for 2. Bundesliga 2022/23 offentliggjort
Kampprogram, 2. Bundesliga 2022/23

DFL har netop offentliggjort kampprogrammet  for 2. Bundesliga 2022/23. Åbningskampen bliver nyoprykkede Kaiserslautern mod Hannover 96.

Ligesom med Bundesligaen er kampprogrammet for den nye sæson i 2. Bundesliga også blevet offentliggjort i dag fredag. Og selvom 2. Bundesliga 2022/23 ikke er lige så navnkundig som i sidste sæson, så er der stadig flere store kampe at se frem til. Særligt på derbyfronten bliver vi forkælet.

Størst af alle vel nok Hamborg-derbyet, hvor første kamp spilles i 12. spillerunde på Millerntor i weekenden fra den 14. – 16. oktober.

Med Greuther Fürths nedrykning er der igen i år Frankdenderby på programmet, og det kan vi allerede nyde godt af i 2. spillerunde, når oprykningskandidaterne fra Nürnberg med Asger Sørensen på holdet hjemme tager imod de bitre rivaler. Og apropos derbys, så betyder Eintracht Braunschweigs oprykning til 2. Bundesligaen også, at vi også kan se frem til Derbyet i Niedersachsen mod Hannover. Tysklands vel nok ældste og mest hadefulde derby.

Læs mere om den voldsomme rivalitet her.

Nyoprykkede Kaiserslautern tager imod rivalerne fra Karlsruher i 16. spillerunde, i hvad der ganske givet bliver på et udsolgt Fritz Walter stadion.

2. Bundesliga sparkes allerede i gang fredag den 15. juli, og det betyder, at man når at afvikle hele efterårssæsonen, inden VM i Qatar også betyder pause i Tysklands næstbedste række. Den første runde efter vinterpausen bliver i sidste uge af januar, mens 34. spillerunde spilles søndag den 28. maj med kampstart klokken 15:30 for alle kampe.

Se hvordan du får billetter til kampe i 2. Bundesliga i vores store rejseguide-sektion

Se hele kampprogrammet for 2. Bundesliga 2022/23

Du kan downloade programmet for den nye sæson i 2. Bundesliga her

You may also like
Andy Brehme, Kaiserslauterne
Optakt til runde 23 i 2. Bundesliga: Steffen Baumgart til HSV og farvel til Andy Brehme
HSV, Højdepunkter, Optakt, Hamburger SV
Optakt til 21. runde i 2. Bundesliga: Hamburg-klubber i udbrud?
optakt, Hertha, Højdepunkter
Optakt til 20. spillerunde i 2. Bundesliga: Zorniger i zonen og Hertha mod HSV
Fortuna Düsseldorf, optakt, gratis, Fortuna für Alle
Optakt til runde 19 i 2. Bundesliga: Alexander Zorniger drømmer om oprykning