bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Highlights: Unions mesterstykke, Bayerns målfest og Timo Werner hattrick

Tredje runde af Bundesligaen bød på en større overraskelse, da Union Berlin fik sin første sejr nogensinde i Tysklands bedste række. Andetsteds overvandt Bayern München en dårlig start og fik en storsejr, mens Timo Werner blev helten for RB Leipzig, der vandt ude over Gladbach og strøg op på førstepladsen. Der er highlights fra tredje runde af Bundesligaen.

Mesterskabsaspiranterne fra Borussia Dortmund fik et ordentlig hak i selvtilliden, da de på Stadion an der Alten Försterei blev offer for Union Berlins omstillinger og indkasserede et 3-1 nederlag. Dortmund viste endnu en gang deres svagheder på dødbolde, og de kom for trejde gang i tre kampe bagud, og denne gang formåede de ikke at vende kampen til sejr. Set med danske briller var det postivt, at Thomas Delaney igen var i startopstillingen grundet en skade til Axel Witsel, men danskeren kom galt af sted i første halvleg i en hovedstødsduel og måtte lade sig udskifte.

Hos mestrene fra Bayern München oplevede de også en skidt start på kampen, da Mainz tog føringen kort inde i kampen, men så fik sydtyskerne ellers indstillet sigtekornet. David Alaba fyrede et missil af og sikrede udligningen og senere kom backkollega Benjamin Pavard også på måltavlen, inden Bayern München i anden halvleg ydmygede Mainz, der har fået en skidt start på sæsonen og er sidst i Bundelsigaen med 0 point og en målscore på -10.

Bayern rykkede med sejren op på andenpladsen i tabellen. Helt i front finder vi RB Leipzig, der nu er eneste hold med maksimum point i Bundesligaen. Fredag aften blev det til en 3-1 sejr ude mod Gladbach i et opgør, hvor Timo Werner løb med overskrifterne. Den tyske landsholdsangriber fejrede sin nylige kontraktforlængelse med klubben ved at score et hattrick og dermed fortsætte Julian Nagelsmanns gode start i den østtyske klub.

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt Bundes Manager runde 10: Har du penge, så kan du få – dem fra Bayern som du peger på
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Sæsonoptakt, Bayer Leverkusen
Optakt: Bayer Leverkusen – Bayern München: Den tidlige duel om die Meisterchale