bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Highlights: Storsejr i Dortmund, Union i tårer og Bayern problemer

Første runde af Bundesligaen blev præcis lige så dramatisk og minderig, som vi kunne have håbet på. Vi har highlights klar fra en hektisk runde i Bundesligaen.

Fredag aften begyndte den 57. udgave af Bundesligaen, og det gik ikke stille for sig i München, hvor hjemmeholdet godt nok kom planmæssigt foran, men hvor et par blottelser i defensiven betød, at de måtte nøjes med det ene point. Og det endda efter et håbløs straffe af Grujic, der dermed gik fra helt til skurk efter sit mål i første halvleg.

Lørdag eftermiddag var det så rivalerne fra Dortmund, der skulle forsøge at drage nytte af Bayerns pointtab, men også de viste sig frem fra den gavmilde side, da Augsburg efter blot 31 sekunder kunne bringe sig i front på et oplæg af nyankomne Mads Pedersen, der i øvrigt spillede en fin kamp over for Jadon Sancho. Englænderen gjorde ikke det store væsen af sig i første halvleg, men sammen med resten af Dortmunds offensiv foldede han sig ud efter pausen, hvor det endte med en sikker 5-1 sejr på mål af Marco Reus, Julian Brandt, Jadon Sancho samt to af Paco Alcácer. Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsen tilbragte hele kampen på bænken.

I Leverkusen havde de også problemer i defensiven, da oprykkerne fra Paderborn kom på besøg. I sidste ende blev det til en 3-2 sejr til hjemmeholdet, men de var heldige med ikke at få Wendell smidt ud, da han bevidst reddede bolden med hænderne på stregen i første halvleg. En forrygende Kai Havertz var dog med til at sørge for, at det trods alt blev til en 3-2 sejr til die Werkself.

Generelt var det ikke nogen vellykket runde for oprykkerne. 1. FC Köln tabte med 2-1 i Wolfsburg på et fantastisk mål af Maximilian Arnold, mens Union Berlin blev kørt rundt af RB Lepzig, der i Nagelsmanns Bundesligadebut for klubben vandt med hele 4-0. Union fik dog gjort sig bemærket med en flot velkomst til Bundesligaen.


Debut var der i øvrigt også til Robert Skov, der fra en position som hængende angriber dog ikke kunne gøre det store, da Hoffenheim ude tabte med 1-0 til Eintracht Frankfurt.

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Optakt, Højdepunkter, HSV, St Pauli
Højdepunkter St Pauli – HSV: Historiens vildeste selvmål?
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?