bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Quiz: Superligatopscorere i tysk fodbold

Det var et af sommerens mest prominente skifte fra Superligaen: Årets profil og topscorer Robert Skov forlod FC København for at spille for TSG 1899 Hoffenheim. Han sagde farvel til hovedstadklubben med et mål på straffe i Champions League-kvalifikationskampen mod walisiske The New Saints FC. Og sine nye fans i Hoffenheim hilste han på samme måde. Med et mål fra ellevemeterpletten. Det gjorde han i sæsonens første vigtige kamp, 1. runde DFB-pokal mod Würzburger Kickers, hvor han scorede i strafsparkskonkurrencen, som Hoffenheim vandt 8-7.

Det er ikke den første gang – og vil formentlig ikke blive den sidste – at en topscorer fra Superligaen prøver lykken i det tyske. Faktisk er det sket mange gange før. Spillerne, der skiftede fra dansk til tysk fodbold, har haft varierende succes. Vi har set alt fra en Superliga-topscorer, der gik hen og blev målkonge i 1. Bundesliga, til en topscorer, der fik skiftet kælenavn fra Turbo“ til „Trabi“ på grund af en længere måltørke.

Mens vi venter krydser fingre for, at Robert Skov får en god start i Tysklands bedste række, er der tid til en quiz. Hvor meget kan du huske om målkongerne fra Superligaen, der gik på måljagt i Tyskland? Test din viden her i vores quiz.

*Hvis du ikke kan se quizzen, så prøv at slå din AdBlocker fra

Prøv kræfter med flere quizzer om tysk fodbold i vores quizsektion

Foto: Achtzehn99.de


You may also like
Pundit, brætspil, quiz
Få rabat på brætspil om tysk fodbold fra Pundit
Danskere, Bundesligaen,
Sådan går det de danske spillere i Bundesligaen – oktober 2022
DFB, Nationalelf, landshold, Tyskland, EM 2024, VM 2022
Quiz: EM i kvindefodbold
Sådan gik det danskerne i Bundesligaen 2021/22