bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bundesliga: Rundens hold – uge 23

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 16 (4-2-3-1):

Screen Shot 2014-03-03 at 11.22.18

TOR:
Kevin Trapp (Frankfurt) – Pladsen mellem stængerne kunne også have gået til Mainz Karius, men vi vælger alligevel Trapp. Den talentfulde tysker holdte egenhændigt sit hold inde i kampen med et par vigtige redninger ved stillingen 1-0.

ABWEHR:
Oliver Sorg (Freiburg) – Der var ikke en overflod af store præstationer på højre back-positionen i denne weekend. Sorg leverede dog en hæderlig indsats og var med blandt andet seks tacklinger med til at holde Ramos og resten af Hertha-offensiven fra scoringer.

Mats Hummels (Dortmund) – For første gang siden vinterpausen var Hummels igen tilbage i startopstillingen for Dortmund. Tyskeren har været savnet i en defensiv, der har haft mere end almindelig svært ved at holde nullet i denne sæson. Mod Nürnberg ledede han med største sikkerhed de bagerste fire, og så trækker målet til 1-0 selvfølgelig også op.

Stefan Bell (Mainz) – Lidt overraskende kunne Mainz hente tre point i Leverkusen, og det var ikke mindst takket være Bell. Midterstopperen havde 13 clearinger og vandt stort set samtlige dueller. Stod desuden for oplægget til målet.

David Alaba (Bayern München) – Åbnede festen allerede efter tre minutter, da hans frispark blev rettet af og snød Fährmann i målet. Blev ikke sat på de store prøver defensivt af et tamt Schalke-mandskab, men var sprudlende i offensiven med flere chanceskabende afleveringer samt en fornem assist.

MITTELFELD

Sebastian Rudy (Hoffenheim) – Det kunne let være blevet til flere Wolfsburg-scoringer, hvis ikke Rudy havde sat sit præg på den defensive midtbane. Fik brudt mange angreb og bød endda ind med to assists i den anden ende. Stor kamp.

Marco Russ (Frankfurt) – Længe så det ud til, at Stuttgart skulle få deres første point i otte kampe, men i de sidste ti minutter lykkedes det for Frankfurt at vende 0-1 til 2-1. Det comeback blev orkestreret af Russ, der med en fin indsats og assist viste Frankfurts fans, at der også er liv efter Rode.

Henrikh Mkhitaryan (Dortmund) – Armeneren virker til at have fundet den stabilitet i sit spil, der manglede i efteråret. I kampen mod Nürnberg var han banens bedste med mål og assist og hele seks chanceskabende afleveringer. Var allestedsværende og hans samarbejde med især Lewandowski var fabelagtigt.

Arjen Robben (Bayern München) – På et sprudlende Bayern-hold skilte hollænderen sig alligevel ud.  Tre skud indenfor rammen og tre scoringer gør ham ikke blot til kampens, men også ugens spiller.

Sejad Salihovic (Hoffenheim) – I en velsmurt Hoffenheim offensiv, var Salihovic kreatøren. To assists blev det til og fik også selv scoret på straffe.

STURM
Anthony Modeste (Hoffenheim) – Lidt overraskende var han foretrukket frem for ellers formstærke Schipplock, men Modeste fik så sandelig vist hvorfor. Han er måske ikke den mest elegante forward, men han en evne til at stå det rigtige sted. Det resulterede i to scoringer og en enkelt assist, og det er nok til, at han akkurat kæmper sig ind foran Lewandowski og Mandzukic på denne uges Buli-hold.

TRAINER
Thomas Tuchel (Mainz) Det var som nævnt overraskende, men bestemt ikke ufortjent, at Mainz kunne rejse fra Leverkusen med en 1-0 sejr. Havde lagt den helt rigtige taktik, der holdte hjemmeholdet fra at få gang i deres spil. Vi ønsker ikke at træde nogen Mainz-tilhængere over tæerne, men Tuchel har potentiale til mere.

Honorable mentions
Lewandowski, Perisic, Volland, Mandzukic, Karius, Lukimya, Junuzovic, Can, Noveski, Choupo-Moting, Sahin, Kroos, Süle, Firmino, Flum, Langkamp, van den Bergh

Ugens kamp
Hoffenheim – Wolfsburg 6-2
Otte mål i en helt igennem vanvittig Bundesligakamp. Især Hoffenheim er ikke den mest afholdte klub i ligaen, men det er altså sjældent kedeligt, når de løber på banen. Efter 23 runder har de nu en målscore på 52-48!

 

You may also like
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Tyske sprogblomster – de bedste, tyske fodboldudtryk
Rundens hold i Bundesligaen – runde 29: Rekord-Sancho,
Rundens hold i Bundesligaen uge 28: Bayern-dominans og Mainz i målhumør
Rundens hold i Bundesligaen – uge 27: Hattrick-Held Yussuf Poulsen