bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Nationalelf > Antonio Di Salvo ny tysk U21-landstræner

Antonio Di Salvo ny tysk U21-landstræner

Antonio Di Salvo, U21, Tyskland, landshold, DFB

Det var et overraskende valg, som DFB torsdag kunne offentliggøre som ny tysk U21-landstræner. For valget faldt på Antonio Di Salvo, der har fået en kontrakt frem til 2023.

Med tre finaler i træk, hvoraf de to blev vundet, var der efterhånden ved at være rift om Stefan Kuntz, og da han ikke for alvor var i spil som ny tysk landstræner, valgte han i stedet at skrive under med et tyrkiske fodboldforbund. Dermed skulle DFB på jagt efter en ny tysk U21-landstræner, og her faldt valget så på Antonio Di Salvo.

Som spiller var Antonio Di Salvo nok mest kendt for sin tid i Hansa Rostock og 1860 München, selvom han rent faktisk var en del af det Bayern München-hold, der vandt Champions League i 2001. Som træner har han været U17-træner i Bayern München og assistent på det tyske U19-landshold, men nu skal han så for første gang selv stå i spidsen for et hold.

Læs også: Fra Champions League til vild med dans

– U21-landshldet og A-landsholdet er i de senere år rykket endnu tættere sammen. Denne vej vil vi gerne fortsætte nedad for at vende tilbage til verdenstoppen, og sammen med Hansi Flick, Joti Chatzialexiou, Meikel Schönweitz var vi ret hurtigt enige om, at vi med Toni Di Salvo, allerede havde den rette efterfølger for Kuntz internt i DFB, forklarer den tyske Teamchef Oliver Bierhoff til DFB’s hjemmeside.

Selvom Antonio Di Salvo altså ikke kommer med den store trænererfaring, så har han nok af ekspertise ved sin side, da han har fået den mangeårige Bayern München træner Hermann Gerland som sin assistent.

Foto: www.dfb.de

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Klopp, Flick og Kuntz: Hvem kan afløse Joachim Löw som ny tysk landstræner?
Stefan Kuntz
Tysk U21-landstræner får Fair Play pris efter kamp mod Danmark