Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
3. Liga trøjerne for sæsonen 2020/21 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Kaiserslautern > 3. Liga trøjerne for sæsonen 2020/21

Dynamo Dresden

Det ser ud til at blive en danskerløs sæson for Dynamo Dresden, og det er en skam, for så er der ingen landsmænd til at bære den ikoniske trøje for den ikoniske klub. Hjemmebanetrøjen minder en del om Borussia Dortmunds fra 2011/12 sæsonen dog i lidt mørkere farver, mens udebanetrøjen er skøn. Køn er den ikke, men den har potentialet til at blive kult.

Dynamo Dresden, spilletrøjer 2020/21

Foto: www-dynamo-dresden.de

 

 

Wehen Wiesbaden

Tjaaa, tjooo, Det går da an. Sunmaker på ærmet er jo næsten obligatorisk i 3. Liga, mens mønstret på den sorte trøje ligner noget, vi engang har set på et DVD-omslag af filmen Matrix. Det er i den bløde ende af skalaen, akkurat som Wehen Wiesbaden.

Wehen Wiesbaden, spilletrøje

Foto: www.svww.de

 

 

 

Bayern München II

Vi har allerede anmeldt spilletrøjerne fra 1. Bundesliga, og da Bayern Münchens andethold sjovt nok tørner ud i de samme spilledragter, er der ikke så meget nyt at tilføje. Så i bedste click-bait stil kan du læse, hvad vi synes om de tre dragter lige her.

Bayern München, Spilletrøje 2020/21

Foto: www.fcbayern.com

 

 

 

FC Ingolstadt

Vi har vært en del efter Puma i vores trøjegennemgang i både 1. og 2. Bundesliga, men det er som om, at jo længere vi kommer ned i rækkerne, jo bedre bliver det. Nej, vi er ikke oppe på Sandhausen niveau, og måske vi i stil læner os for meget op ad Eintracht Frankfurt, men det er bestemt kønnere end hos Dortmund.

Ingolstadt, spilletrøje 2020/21

Foto: www.fcingolstadt.de

 

MSV Duisburg

Haps. Der er et eller andet med hvide og blå striber i denne sæson med Herta BSC og Darmstadt som de to flotteste i 1. og 2. Bundesliga, og Duisburg er også godt deroppe af blandt 3. Liga trøjerne. Og inden du angriber det lidt spøjse mønster, så husk på, at MSV Duisburg er zebraerne, hvorfor der er en mening med galskaben. Vi er desuden også ret begejstret for den fine, gule tredjetrøje.

MSV Duisburg, spilletrøje

Foto: www.msv-duisburg.de

 

 

Hansa Rostock

Sunmaker, selvfølgelig. Hansa Rostock er en skøn klub, vi gerne så tilbage i den bedste tyske række, men de skuffer lidt på trøjefronten i år, efter de ellers var førende sidste år blandt 3. Liga trøjerne. Det er bestemt ikke dårligt, men måske den blåfarve alligevel bliver lidt kedelig, og det kan selv deres flotte logo ikke gøre op for.

Foto: www.fc-hansa.de

 

 

SV Meppen

For når vi er lidt efter Hans Rostock, så er det fordi SV Meppen med samme farvekombinationer og Nike som fabrikant har produceret en af de flotteste af 3. Liga trøjerne. Fin blå farve, hvide ærmer, og så med en elegant krave. Nogle gange er det simple også det flotteste.

MSV Meppen, spilletrøje 2020/21

Foto: www.svmeppen.de

 

 

1860 München

Sådan. 1860 har næsten patent på den lyseblåfarve, og deres spilletrøje anno 2020/21 er intet mindre end et mesterværk. Det hvide løvelogo på brystet komplimenterer klublogoet, og Nike som fabrikant er sjældent et dårligt valg. Med afstand den flotteste af 3. Liga trøjerne dette år. Den mintgrønne er i øvrigt også rigtig vellykket, mens den sorte er lidt mere neutral.

1860 München, spilletrøje 2020/21

Foto: www.tsv1860.de

 

 

Waldhof Mannheim
Ingen sponsorer og store leveringsproblemer, hvorfor trøjerne for den kommende sæson endnu ikke kan købes af klubbens fans. Waldhof Manheim har givet os Christian Wörns, men det er så også det. Hjemmebanetrøjen ligner Saarbrückens, mens den hvide udebanetrøje ligner Bielefelds. Meget mere er der vel egentlig ikke at tilføje.

Waldhof Mannheim, Spilletrøje 2020/21

Foto: Instagram/svw07_offcial

 

1. FC Kaiserslautern

Det er lidt spøjst. 1. FC Kaiserslautern har offentliggjort spilletrøjen for den kommende sæson, men det tyske FCK har endnu ikke sat den til salg på hjemmesiden, og derfor er billedet heller ikke i den ønskede opløsning. Vi er med på, at Fritz Walters gamle klub har det svært, og et skænderi med trøjesponsoren nok ikke står øverst på listen, men hold nu op, hvor ødelægger den grønne firkant en ellers gennemført smuk trøje.

Kaiserslautern, Spilletrøje 2020/21

Foto: www.fck.de

 

 

SpVgg Unterhaching

Adidas kører den lidt kedelige stil her, hvor mønstret på trøjen ikke gør det væsentligt bedre. Det ligner lidt for meget en intetsigende fodboldtrøje af den slags, man køber til 150 kroner i en sportsbutik, og det er en skam, når der nu ikke er nogen sponsor på brystet til at ødelægge det.

SpVgg Unterhaching, spillertrøje 2020/21

Foto: www.spvggunterhaching.de

 

 

FC Viktoria Köln

Vi er over i et mønster, der minder om en bikube eller i bedste fald noget, som vi har set på Gladbachs trøje til den kommende sæson. Det vil have været moderne i Østrig, men vi hopper ikke med på vognen.

FC Viktoria Köln, spilletrøje 2020/21

Foto: www.viktoria1904.de

 

 

KFC Uerdingen

For et hold med så store ambitioner, så stolt en historie og Kevin Großkreutz i truppen kunne man med rette have forventet sig mere af både præsentation og selve spilletrøje. Ligner lidt en gammel FC Barcelona-trøje.

KFC Uerdingen, spilletrøje 2020/21

Foto: www.kfc-uerdingen.de


 

FC Magdeburg
Sunmaker og Bwin på trøjen. Magdeburg er ikke kede af det. Ser vi lidt væk fra sponsoren, så er den hvid/blå hjemmebanetrøje faktisk ganske vellykket, ligesom de også sagtens kan være den sorte udebanetrøje bekendt.

FC Magdeburg, spilletrøje 2020/21

Foto: www.1.fc-magdeburg.de

 

Hallescher FC

Behøver vi næsten at sige det? Sunmaker, Natürlich. Det er vel en klassisk 3. Liga trøje, men i den pænere ende af skalaen, hvor hjemmebanetrøjen faktisk er den mindst vellykkede af de tre. Den sorte udebane er flot, så det er bare at håbe, at de har clearet royalties med Bayer Leverkusen.

Hallescher FC, spilletrøjer 2020/21

Foto: www.hallescherfc.de

 

 

FSV Zwickau

Her har vi med hele fire trøjer at gøre, og det er faktisk fjerdetrøjen, vi hylder mest, da den minder om noget, vi så et dansk landshold rende rundt med ved VM i Mexico i 1986. Et par lårkorte shorts og Sepp Piontek på bænken, og så har vi fundet os en ny favoritklub i 3. Liga.

Foto: www.fsv-zwickau.de

 

 

SC Verl

Slog Schalke med 5-4 i en testkamp, men det er bestemt ikke eneste grund til at holde ekstra øje med Verl i den kommende sæson. For oprykkerne scorer en placering i toppen blandt 3. Liga trøjerne med deres miks af Juventus og Vasco da Gama. Og så formår de som få at lave en udebanetrøje i en væsentlig anderledes stil, men som ikke bliver mindre vellykket af den grund.

SC Verl, spilletrøje 2020/21

Foto:www.sportclub-verl.de

 

 

Türkgücü München

Det er gået stærkt for Türkgücü München, der nu for første gang er i 3. Liga, og måske det også er gået lige lovligt stærk med tilblivelsen af den her trøje, da ærligt talt er noget juks.

Türkgücü München, Spilletrøje 2020/21

Foto: www.turkgucu.de

 

 

1. FC Saarbrücken

Vi har tidligere skrevet langt om Saarbrücken og deres utrolige historie, men ligeså vild og voldsom deres fortid er, lige så ordinær er deres spilletrøje til 2020/21 sæsonen. Blå og sorte striber kan sagtens være ikoniske (Inter, som eksempel), men det er som om, at det ikke spiller her.

FC Saarbrücken, Spilletrøje 2020/21

Foto: www.fc-saarbruecken.de

 

 

VfB Lübeck
Den måske mest anonyme trøjelancering nogensinde. Lübeck ligger i regionen Slesvig-Holsten, der aldrig har haft et hold i Bundesligaen. Her er der større fokus på håndbold, og måske det er derfor, VfB Lübecks trøje mest af alt ligner en håndboldtrøje. Der er point for Hummel som fabrikant og for at vælge en lokal sponsor, men det er også det eneste opmuntrende, der er at sige om den måske hæsligste af 3. Liga trøjerne.

VfB Lübeck, spilletrøje 2020/21

Foto: www.vfb-leubeck.de

You may also like
Hansa Rostock, fodboldrejse, guide, Ostseestadion
Optakt til 34. og sidste runde i 2. Bundesliga – Hansa eller Wehen og dåseølsderbyet
1. FC Kaiserslautern
Optakt til 24 runde i 2. Bundesliga: Skæbnekamp for Kaiserslautern
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til 22. runde i 2. Bundesliga: Nye trænere i Kaiserslautern og HSV
DDR, Die Wende
FDGB-Pokalfinalen 1990 – Mellem Murens fald og Die Wende