Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Tyske ultras varsler nye protester mod DFB og Dietmar Hopp - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Tyske ultras varsler nye protester mod DFB og Dietmar Hopp
Dietmar Hopp, optakt, Hoffenheim

Weekendens kampe i Bundesligaen kan meget vel ende med nye spilafbrydelser, efter fansammenslutningen Fanszenen Deutschland har varslet, at de vil fortsætte med at føre demonstrationer mod DFB og Dietmar Hopp.

Det var noget af et syn, Tyskland og resten af verden blev udsat for, da de sidste 13 minutter af kampen mellem Hoffenheim og Bayern München foregik ved, at de to holds spillere bare stod og trillede bolden frem og tilbage mellem hinanden. Det skete som en protest på en fanprotest fra Bayern München, hvor der var blevet vist bannere med en skarp kritik af Hoffenheim ejer og investor Dietmar Hopp, der blandt andet blev kaldt en ludersøn.

Dietmar Hopp har været genstand for en større vrede gennem flere år grundet hans måde at omgå 50+1 reglen på, og netop bannere mod ham kostede for nyligt Dortmunds fans to års udelukkelse fra kampe i Hoffenheim, hvilket var det, der fik kontroversen til at eskalere.

DFB forsøgte at sætte hårdt mod hårdt og har truet med kollektive straffe, som de ellers var gået væk fra i 2017, og det har bestemt ikke midlet fansenes vrede mod det tyske fodboldforbund. I et åbent brev erklærer Fanszenen Deutschland, der er en sammenslutning af de fleste ultras i tysk fodbold, at de er klar til at føre nye protester mod DFB og Hopp i den kommende spillerunde, der indledes fredag aften.

I et langt brev langer de både ud efter DFB, men også Karl-Heinz Rummenigge og Dietmar Hopp beskyldes for at være dobbeltmoralske, ligesom de søger accept for deres hårde ordvalg og metoder på tribunerne.

“Vi påtager os fortsat gerne ansvaret for at kampe denne kamp (mod DFB, red), fordi vi ikke har andet valg, hvis vi i det bare delvist vil bevare vores fodbold. Denne kamp kan være slående, overdrevet og provokerende eller afgrundsskabende og differentieret – men det er vigtigt, at vi kæmper mod den!”

Og for at udpensle deres helt åbenlyse had til DFB, afsluttes brevet med: “Fich Dich, DFB”

Du kan læse hele brevet her

Du kan også lytte til vores seneste podcast, hvor vi dykker ned i hele situation om DFB, Dietmar Hopp og de aske ultras

 

You may also like
Tilskuersnit for Bundesligaen
50+1 reglen og Bayer Leverkusen – Pandoras pilleglas?
Fortuna Düsseldorf, optakt, gratis, Fortuna für Alle
Fortuna für Alle – Er gratis billetter til alle fans nytænkning eller utopi?
Fortuna Düsseldorf, optakt, gratis, Fortuna für Alle
Fortuna Düsseldorf vil give gratis adgang til stadion for alle fans
Dynamo Dresden, Rudolf-Harbig-Stadion, K-Block
K-Block… engang højreradikal men nu bare radikal