Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: FC Schalke 04 – TSG 1899 Hoffenheim: Hvor går grænsen? - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: FC Schalke 04 – TSG 1899 Hoffenheim: Hvor går grænsen?

Optakt: FC Schalke 04 – TSG 1899 Hoffenheim: Hvor går grænsen?

Optakt, Schalke

Lørdag eftermiddag spiller Hoffenheim deres første kamp efter den famøse hjemmekamp mod Bayern, hvor klubbens ejer Dietmar Hopp blev udsat for grove tilråb og bannere fra udeholdets fans. Hoffenheims ejer er grundet sin måde at drive klubben på generelt en upopulær herre, og spørgsmålet er derfor, om vi kommer til at se lignende scener i lørdagens kamp mellem Schalke og Hoffenheim, som vi så i kampen mellem Hoffenheim og Bayern München.

Kampfakta:

Spillested: Veltins-Arena, Gelsenkirchen
Dommer: Sven Jablonski
Kamptidspunkt: Lørdag 15:30
TV: Xee

Schalke 04:

Holdet fra Gelsenkirchen tabte i sidste weekend 3-0 til Köln.

Kampen mod Köln var endnu et nederlag til samlingen i et forår, der mildest talt har været skidt for Schalke. Da ”Rückrunden” startede, så det ellers ud til, at Schalke ville komme til at kæmpe med om top-4 og Champions League, men lige nu er der meget langt op til ligaens mest attraktive placeringer, og hvis de ikke snart kommer i gang, så kan det også ske, at Europa League-placeringerne kommer i fare for David Wagners mandskab.

Udover det røg de også i midtugen ud af DFB-Pokalen, da de på hjemmebane tabte med 0-1 til Bayern. Dermed har det sidste fire kampe resulteret i tre nederlag, en enkelt uafgjort og en målscore på 0-9.

En af de helt store skuffelser har været for Schalke har været den unge målmand Alexander Nübel, der har været skyld i, at flere mål er gået ind. I pokalkvartfinalen mod Bayern havde Schalke Schubert på mål, og efter alt at dømme har Nübel spillet sin sidste kamp for klubben, inden han til sommer skifter til netop Bayern München.

Til lørdagens kamp må David Wagner se bort fra Daniel Caligiuri, Benjamin Stambouli, Kabak, Omar Mascarell, Sane og Serdar grundet skader.

TSG 1899 Hoffenheim:

Alfred Schreuders hold tabte i sidste runde med 0-6 på hjemmebane til Bayern, men til trods for det besynderlige resultat, vil kampen blive husket for, at kampen blev afbrudt pga. Bayern-fansenes opførsel.

Bayern-fansene sang hadske sange rettet mod Hoffenheim-ejeren Dietmar Hopp, og de havde bannere med, hvor Dietmar Hopp blev kaldt for en ”ludersøn”. Da kampen blev genoptaget spillede de to hold bolden frem og tilbage ved midtercirklen i protest mod fansenes opførsel, og det var generelt noget, der skabte mange overskrifter i Tyskland og verden over.

Se de vanvittige scener her

Begivenhederne har skabt debat, om hvad man kan tillade sig at synge og udtrykke under fodboldkampe. Mange mener, at den hårde jargon er en del af stemningen ved fodboldkampe, men spørgsmålet er, hvor grænsen går omkring, hvad kan tillade sig, og så selvfølgelig hvilke reaktioner vi ser fra Schalkes fans lørdag eftermiddag, der også i pokalkampen mod Bayern viste deres utilfredshed mod både Dietmar Hopp og DFB

Hør mere om, hvad al balladen skyldes i vores seneste podcast

Til lørdagens udekamp mod Schalke sidder Adamyan, Ishak Belfodil og Dabbur ude med skader.

Bud på startopstillinger:

Schalke 04: Schubert; Becker, Todibo, Nastasic; Matondo, Kenny, McKennie, Oczipka, Schöpf; Raman, Burgstaller

Hoffenheim: Baumann; Posch, Bicakcic, B. Hübner, Skov; Kaderabek, Grillitsch, Rudy, Sammasekou, Baumgartner; Kramaric

Vidste du, at…:

Hoffenheim kun har tabt en enkelt af sine sidste syv kampe mod Schalke? Det var helt tilbage i 2008, hvor det blev til et 2-1 nederlag.

Dom:

Det her er en kamp, der er rigtig svær at spå om. Hvis Schalke spiller, som de har gjort i løbet af det her forår, så kommer de ikke til at vinde den her. Vi tror dog, at de finder et eller andet frem og vinder kampen. 3-2 til hjemmeholdet.

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 31. runde i 2. Bundesliga – Kiel Ahoi
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg