bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Spillerunde 26. – 29. i Bundesligaen er nu programsat
HSV, Spilletidspunkter, optakt

De store kampe kommer som perler på en snor for tiden, og nu hvor foråret så småt har meldt sin komme, er det måske til at planlægge din næste fodboldrejse til verdens bedste fodboldland. Nu kan du se de præcise spilletidspunkter, som DFL har fastlagt for de kommende kampe i både 1. og 2. Bundesliga.

Har du altid drømt om at opleve Bayern München mod Borussia Dortmund live på stadion? Eller hvad med Hamburger SV mod St. Pauli i slaget om Hamborg? Hvis ja, så er det nu, du skal sætte kryds i kalenderen. For de to kampe har nemlig fået endelig spilletidspunkt, ligesom de øvrige kampe i de to bedste tyske rækker i spillerunde 26. – 29. har det.

Bayern München og Borussia Dortmund mødes lørdag den 1. april klokken 18:30 på Allianz Arena i 26. spillerunde, i hvad der meget vel kan blive en direkte kamp om det tyske mesterskab, hvor begge hold i øjeblikket står noteret for 46 point på en delt førsteplads.

Læs også: Fodboldrejse til Bayern München

Allerede dagen efter er der i øvrigt endnu en interessant kamp i vente, når der er rheinischen Derby mellem FC Köln og Borussia Mönchengladbach på menuen.

Stadtderby i en fredag aften

Også i 2. Bundesliga er der kommet endelige spilletidspunkter for spillerunde 26. – 29. og her er det særligt Stadtderbyet mellem HSV og St. Pauli, der får de fleste til at spærre øjnene op. De to mødes på HSV’s hjemmebane fredag den 21. april klokken 18:30.

Læs også: Fodboldrejse til Hamburger SV

En kamp hvor HSV med en sejr formentlig kan spille sig et stort skridt nærmere den oprykning, som de så smerteligt har misset de seneste fire sæsoner.

Få en komplet oversigt over spilletidspunkterne i 1. Bundesliga her

Få en komplet oversigt over spilletid punkterne i 2. Bundesliga her

You may also like
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til 22. runde i 2. Bundesliga: Nye trænere i Kaiserslautern og HSV
De største talenter i 2. Bundesliga, Ouédraogo
De største talenter i 2. Bundesliga – Fra Ouédraogo og Uzun til Urbig og Faghir
Fortuna Düsseldorf, optakt, gratis, Fortuna für Alle
Optakt til runde 19 i 2. Bundesliga: Alexander Zorniger drømmer om oprykning
Hertha BSC, Olympiastadion, Optakt, Berlin
Optakt til runde 18 i 2. Bundesliga – Hertha i sorg og storkamp i Gelsenkirchen