bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Se samtlige scoringer fra 30. spillerunde i Bundesligaen
Bundesliga, Bundesligaen, fodboldrejse, kampprogram, højdepunkter

Det blev en begivenhedsrig weekend, hvor der blev scoret 21 mål og uddelt tre røde kort i fem kampe i 30. spillerunde af Bundesligaen.

Dortmund og Hertha indledte deres opgør med et flot fælles budskab rettet mod urolighederne i USA, hvor samtlige spillere inden kampe knælede og viser, at Black Lives Matter, og søndag fulgte de øvrige hold trop, hvor vi i kampen mellem Union Berlin og Schalke 04 også så dommertrioen slutte sig til budskabet.

I Leverkusen fik hjemmeholdet en lektion i offensiv fodbold af Bayern München, der stormer mod det ottende mesterskab på stribe efter en 4-2 sejr, hvor Robert Lewandowski scoredesit 30 sæsonmål, men ellers var den største historie i den kamp, at unge Florian Wirtz kom på tavlen. Med sine blot 17 år, 1 måned og 3 dage slog han dermed Nuri Sahins rekord og blev den yngste målscorer nogensinde i Bundesligaen.

I Düsseldorf var Mathias Zanka Jørgensen på bænken i hele opgøret, og Jacob Bruun Larsen sad ude med en skade, men så er det jo godt, at banens eneste dansker, Robert Skov, kunne byde ind med et oplæg i en underholdende og dramatisk pointdeling mellem Düsseldorf og Hoffenheim.

Søndag blev det endelig til point til Schalke, men det var deres 12 kamp i trak uden sejr, og det betød en tangering af den negative klubrekord, der blev sat helt tilbage i 1993.

Werder Bremen tabte for anden gang i træk på hjemmebane og mistede et skridt i kampen for overlevelse, mens Augsburg og Köln delte i en dramatisk slutfase.

Se mange flere højdepunkter og mål fra Bundesligaen 

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Top 12 – Bundesligaens største talenter i 2024
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?