bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Quiz: Kan du nævne de ti yngste målscorere i Bundesligaens historie?

Quiz: Kan du nævne de ti yngste målscorere i Bundesligaens historie?

De ti yngste målscorere i Bundesligaens historie, Florian Wirtz, mål, talent, qiz

Lørdag den 6. juni 2020 blev der slået en bemærkelsesværdig rekord på BayArena i Leverkusen, da hjemmeholdets stortalent Florian Wirtz reducerede i det 89. minut mod Bayern München. Scoringen hjalp ikke det store i en kamp, som Leverkusen endte med at tabte med 4-2, men med målet blev Florian Wirtz den yngste målscorer nogensinde i Bundesligaen, og han afløste dermed den tidligere rekordholder, der ellers havde siddet på tronen siden 2005.

Se det historiske mål her

Generelt er Bundesligaen kendt for sine mange unge talentfulde spillere, og et kig ned over de ti yngste målscorere i Bundesligaens historie afslører da også et væld af store navne med Champions League vindere og VM-helte i blandt, mens der også er et par enkelte spillere, der trods en lovende start på karrieren aldrig formåede at tage skridtet videre.

Selvom der skulle gå 15 år før vi fik en ny rekordindehaver, er det ikke sikkert, vi skal vente ligeså længe i fremtiden. For fra den kommende sæson har DFB vedtaget, at spillere allerede må debuttere, når de fylder 16 år, og det baner blandt andet vejen for Borussia Dortmunds stortalent Youssoufa Moukoko, der har scoret et hav af mål på U19-holdet og slået et væld af rekorder, selvom han stadig kun er 15 år gammel, og som fremover får danske Mike Tullberg som træner, hvis han da ikke allerede fra den kommende sæson rykkes op i førsteholdstruppen.

Vi har samlet de ti yngste målscorere i Bundesligaens historie og har hjulpet lidt ved at give dig årstallet for scoringen, samt for hvilken klub de scorede deres første mål. Hvor mange rigtige kan du få?

 

*Hvis du ikke kan se quizzen, så prøv at slå din AdBlocker fra

Prøv kræfter med flere quizzer om tysk fodbold i vores quizsektion


foto: www.bayer04.de

You may also like
Dynamo Dresden, Comeback, uerdingen
Das Wunder von der Grotenburg – fodboldens største comeback
Fritz Walter, Kaiserslautern
Fritz Walter: Superstjernen fra Kaiserslautern
Bayer Leverkusen, sæsonoptakt 2020/21
Sæsonoptakt: Bayer Leverkusen – De manglende offensive kræfter
Karlsruher SC, spilletrøje 2020/21
Fanfortælling: ”Das Wunder Vom Wildpark” og den danske lussing fra Brøndby – Når hjertet banker for Karlsruher SC