bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Se Bundesliga hos Bulibold

Som noget helt nyt kan du fra den kommende weekend helt gratis se direkte Bundesliga fodbold hos Bulibold, når vi blænder op for tre kampe fra den tyske liga.

Endlich wieder Fussball! I har ventet tålmodigt på at kunne få lov til at se Bundesliga, og derfor er det med enorm glæde, at vi kan meddele, at vi fra denne weekend og i resten af sæsonen* hver runde vil vise tre kampe live fra Bundesligaen. Ganske gratis.

Det er et samarbejde med Lalola1.tv, der har rettighederne i Skandinavien, der gør, at muligheden er kommet i stand, og allerede lørdag blænder vi op for den første kamp, når du her hos Bulibold kan se Hamburger SV med ny træner jagte point i en desperat kamp for at undgå nedrykning, når Hertha BSC kommer på besøg.

Søndag har vi hele to kampe på programmet, når Borussia Dortmund hjemme tager i mod Hannover i en kamp, hvor Peter Stöger har noget nær optimale muligheder for at vise, at han også kan få sit hold til at underholde.

Endelig runder vi af med storkampen RB Leipzig – Bayern München, hvor sydtyskerne alt afhængig af weekendens øvrige resultater med en sejr kan lade sig krone som tyske mestre.

Udover direkte transmissioner vil der efterfølgende også være mulighed for at se højdepunkter fra samtlige af rundens kampe.

Programmet for weekenden

Lørdag
Klokken 15:30 Hamburger SV – Hertha BSC

Søndag
Klokken 13:30 Borussia Dortmund – Hannover 96

Klokken 18:00 RB Leipzig – Bayern München

I denne weekend er kampene valgt på forhånd, men ellers vil vi meget gerne give jer derude mulighed for at få indflydelse på, hvilke hold og kampe vi skal vise. Skriv til os på mail, twitter eller Facebook, hvis du har ønsker om en specifik kamp.

Du finder kampene ved at klikke her, eller vælge menupunktet ”LIVE” på forsiden.

Auf geht’s Bundesliga på Bulibold!

 

*Skulle det ske, at en tv-udbyder køber rettighederne, vil vores mulighed for at vise kampe ophøre, men vi håber og forventer, at vi som minimum kan vise kampe resten af sæsonen ud.

You may also like
Dortmunds fans, spilletidspunkter, optakt
Spilletidspunkter for 2021/22 sæsonen – Ingen mandagskampe og flere opgør lørdag 15:30
Optakt: Schalke 04 – SV Werder Bremen
Optakt: Holstein-Kiel – VfL Wolfsburg
Rundens kampe på Bulibold